Hayatınızda hiç ne üzgün ne mutlu insanlar gördünüz mü?
Sevmediği gibi sevilemeyen? Hayatını resmen bir hataymış gibi yaşayıp kendini böyle görüp inandıklarını bile buna göre kuran? O insan benim, evet evet benim. Bir insan düşünün dostlarım, eskiden sevebildiği için üzülmüş, şu an üzülmeyi bile özleyecek kadar ruhsuzlaşmış ve hatta ölmüş bir insan. Yaşadığına dair tek kanıtı nefes alması olan, insanı insan yapan en kutsal özellik olan sevmeyi bile beceremeyen. Kalpsiz değilim yanlış anlamayın, sadece olmuyor artık yoruldum. Tüm sevgilerim (veya diğer tabirle aşklarım) benzer şekilde bitti.

"Aseksüel olmak suç mu?" diye kendimi çok yargıladım, çok defa kendimi bozuk bir mamul gibi hissettim. Tüm güzelliklerin içinde çirkin, tüm renklerin içinde siyah oldum. Neden seçmediğimiz şeylerden yargılanırız ki hep? Oysa ki seçimlerimiz çok güzel olabilir neden göz ardı edilir? Demiş ya şair
Doğunca Çirkin Adamlar işaretlenir bir satırda, onlar hayatlarına yön vermeye çalışmaz, çünkü bilirler ki doğmuş olmak hatadan, bu yüzden nefret eder hayat çirkin adamdan. [Adem Oslu].
Bahsedilen çirkin adam olmak ne kadar kötüdür anlatamam. Anlaşılmayı beklemiyorum, morale motivasyona da ihtiyacım yok. Sadece içimi dökmek istedim. Bence insanları dış görünüşü veya cinsel saplantı veya saplantısızlığına göre eleştirmeyin, çok can yakıp çok kalp kırıyorsunuz.
Saygılarımla, HeteroromantikA
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
En İyi Cevaplar