#Kadının ÇOK SEVENINDEN korkacaksın. Eğer kadın çok severse çok canı yanar. Çok canı yanarsa çok can yakar.
#Kadının KIRILMIŞINDAN korkacaksın. Çünkü o biliyor. Kırılmış, yitirmiş, denemiş, düşmüş, canı yanmış. Yani artık karnı tok. Ondan korkacaksın çünkü o oyunu kuralına göre oynayacaktır. Oltaya gelmeyecektir. Aşkından ölse bile o perdeyi gözünden aşağıya indirmeyecektir.
#Kadının AŞIK OLANINDAN korkacaksın. Çünkü sevdigi adam için yapmayacağı hiçbir şey yoktur. Aynı zamanda kadının SEVMEYENİNDEN DE korkacaksın. Çünkü sevmediği biri için yapabileceği hiçbir şey yoktur.

#Kadının KISKANÇ OLANINDAN korkacaksın. Çünkü kıskandığı zaman bir canavara dönüşebilir. İçindeki o mışıl mışıl uyuyan tatlı kedicik yerini vahşi bir kaplana bırakabilir.

#Kadının KORKUSUZUNDAN korkacaksın. Çünkü eğer artık hiçbir şeyden korkmuyorsa, vaktinde çok korkup kaybettiği için korkmuyordur. Korkusuz kadın tuttuğu zaman bırakmaz. Ama vakti geldiğinde arkasını dönüp gitmeye cesareti de vardır. Bu kadın aşktan korkmaz. Ama aşka veda etmekten de korkmaz.

#Kadının SORU SORANINDAN korkacaksın. Çünkü o zaten sorduğu sorunun cevabını biliyordur. Bu oltaya gelmeyin. Dürüst olun.

#Kadinin ÜSTÜNÜ ÖRTTÜĞÜ KONULARDAN korkacaksın. Çünkü bu konular asla geçmez. 10 yıl 20 yıl geçse de bu konuları pişirip önüne koyabilir. Nasıl bir intikam alırsa alsın bundan kurtulamazsın. Kadının kini bambaşkadır.
#Kadının SİNSİSİNDEN korkacaksın. Çünkü o yüzünüze güler sonra gider arkanızdan iş çevirir. Onlardan koruyun kendinizi.
#Kadının 5 FARKLİ WHATSAPP GRUBU olanından korkacaksın. Çünkü o seni sülalesinden arkadaşlarına kadar ulaştımıştır. Orada ne muhabbetler dönüyordur bir bilseniz. Bilemezsiniz.
#Kadının TRİP ATMAYANANINDAN korkacaksın. Samimi söylüyorum. O an size trip atmıyorsa aklında bambaşka fikirler kuruyordur ve bir şeyler peşindedir. En sonunda da bir gün yolunu bulur döndürür dolaştırıp bir güzel önüne getirir. Feleğini şaşırırsın.
#Kadının İNTİKAMINDAN korkacaksın. Hani şu soğuk yenen yemek var ya, feci şekilde midenizi hasta eder. Söylemedi demeyin. Ben uyarıyorum.
#Kadının KENDİSİNDEN korkacaksın. SEVENİNDEN korkun desem nefret ederken de yapar. AĞLAYANI desem gülerken de halleder. Susanı desem konuşurken de başarır. O yüzden siz direk kadının kendisinden korkun.
#Kadının YAŞAYANINDAN korkacaksın. Küçük yaşta cadaloz, büyüyünce tripler, evlenince kıskançlık, anne olunca terlik! Bir canlı ömrünün her evresinde tehlikeli olur mu? Olur. Çok da tatlı olur.

Okuduğunuz için teşekkürler.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
En İyi Cevaplar