Kendini Çirkin Hissettiğin Kadar Mutsuzsun!

Ben kadınların kendini çirkin hissettiği kadar mutsuz olduğunu düşünüyorum. Tüm kadınlar için olmasa da kadınların %75'i aynaya baktığında motive olamıyorsa bu kadın mutsuz olur.


Mutsuz kadınlar


Her kadın doğuştan kusursuz değildir. Herkesin bir kusuru vardır. Sorun etrafındaki kişiler. Eğer kadının hayatındaki kişi kadının kusurlarını görüyorsa kadında aynaya baktığında kusurlarına odaklanır. Yani çirkin kadın değil de kendini çirkin hisseden kadın vardır ve bunlar mutsuz kadınlardır.


Kendini Çirkin Hissettiğin Kadar Mutsuzsun!
Kendini Çirkin Hissettiğin Kadar Mutsuzsun!


Bir adam bir kadını görünüşü yüzünden terkediyorsa kadın kendinde büyük eksiklik arar. Özgüven eksikliği yaşar. Oysaki etrafındaki insanların "Ayy çok güzelsin. Aşık oldum sana." Dediği kadınlar aynaya bakınca büyük burnu yerine iri gözlerine bakar ve ben güzelim der.


Kendini Çirkin Hissettiğin Kadar Mutsuzsun!


Ben her kadının kendine bakmasını ve dışardaki kişilerin yorumunu önemsemeden "Ben güzelim." diyebilmesidir. Ama her kadın böyle olamıyor o yüzden insanların kusurlarını görmek yerine artılarını görmeye çalışın.


Bu benim ilk bencemdi. Beğenmenizi umuyorum. Beğenmezsiniz de canınız sağolsun. Okuduğunuz için teşekkürle:)

Kendini Çirkin Hissettiğin Kadar Mutsuzsun!
Cevapla