Yeme & İçme Kahve mi, salep mi yoksa ikisinin de yeri ayrı diyenlerden misin? avicenna90 Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Kahve benim kırmızı çizgim onu hiç bir içeceğe değişmem ☺️ Kahve mi, salep mi yoksa ikisinin de yeri ayrı diyenlerden misin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
ivsfg777 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 79% 5 ay Benim hayatımda 1 kere salep içme şansım oldu. Ama hatırladığım kadarıyla çok güzeldi. Oyüzden oyumu salepten yana kullanıyorum. 🤗 1 0 Yorumla
okan60__ Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 5 ay İkisinde yeri farklı bence salep özellik kış günü dışarıda isen veya üşüyor isen içini ısınması için mükemmel bir içecek. 0 0 Yorumla
Tuffaan Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 5 ay Muhabbete turp sıkmak istemem ama kozalak gerçek kozalaksa patlar bak dikkat edin :) 0 2 Yorumla avicenna90 5 ay Mum o😀 Yorumla Tuffaan 5 ay Çok gerçekçi şekillendirmişler :) sanki kozalağın üstüne ip dikmişlerde o yanıyor gibi 😌 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 5 ay Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kahve tabiki 0 0 Yorumla
Tʜᴇ_Bʟᴀᴄᴋᴍᴀɴ Takip Et Guru Yaş: 101 , eic 100% 5 ay Yapan olursa kahve tercihim olur : )) 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% 5 ay Salepte sutas salep bendeki kahve aski omre bedel 0 0 Yorumla
Lessnesss Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 5 ay Hiçbiri, çaaaaaayy bitki çayı da olur hatta 0 0 Yorumla
İflah_olmaz_adam Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 100% 5 ay İki ayrı cumhuriyet karşılaştırılamaz 0 0 Yorumla
alexa88 Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 5 ay abla sana misafirliğe geleyim mi ne dersin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Benim hayatımda 1 kere salep içme şansım oldu. Ama hatırladığım kadarıyla çok güzeldi. Oyüzden oyumu salepten yana kullanıyorum. 🤗
İkisinde yeri farklı bence salep özellik kış günü dışarıda isen veya üşüyor isen içini ısınması için mükemmel bir içecek.
Muhabbete turp sıkmak istemem ama kozalak gerçek kozalaksa patlar bak dikkat edin :)
Mum o😀
Çok gerçekçi şekillendirmişler :) sanki kozalağın üstüne ip dikmişlerde o yanıyor gibi 😌
Kahve tabiki
Yapan olursa kahve tercihim olur : ))
Salepte sutas salep bendeki kahve aski omre bedel
Hiçbiri, çaaaaaayy bitki çayı da olur hatta
İki ayrı cumhuriyet karşılaştırılamaz
abla sana misafirliğe geleyim mi ne dersin
Salep severim
Kahve
İkiside değil
Çay
İkisinin yeri ayrı
Çaycıyım ben