Yeme & İçme Kahve keyfi için gold fincan gerçekten şart mı yoksa abartı bir sunum modası mı? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Bakıyorum her çeşit için sunumlarda gold fincan var gerekli mi? Kahve keyfi için gold fincan gerçekten şart mı yoksa abartı bir sunum modası mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Gerek yok bence 0 0 Yorumla
omrfrkkuckkk3542 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 5 ay Eğer o fincanla içmek sana daha çok keyif veriyorsa senin için şart olabilir, ama kimisi de cam bardakta hatta karton bardakta içmekten keyif alır. 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 5 ay Evet daha mutlu oluyorum Yorumla omrfrkkuckkk3542 5 ay O zaman onunla içmeye devam et be abla, ne diye başkalarına sorma gereği duyuyorsun? 😂 Yorumla
Zevksizhayat Takip Et Master Yaş: 32 , eic 60% 5 ay Benim evde hep tekli halde var çünkü her taşındığımda bir eşini kırdım 😁 4 tane set var hepside tekli misafir gelince 4 ayrı bardak veriyorum 😁😁😁 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 5 ay Bir de ne güzel anlatıyor Yorumla Zevksizhayat 5 ay Çay bardağı ilede kahveyi verebilirdim birde bu açıdan bakmak lazım 😁 evime gelen kahve bardağı hediyesi ile gelsin görüyorlar sonuçta durumu 😁😁😁 Yorumla
jasssminnee Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 5 ay Gol çok abartı bence ya sade siyah ya da beyaz fincan tercihim 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 5 ay Yeme & İçme konusunda 679 cevap paylaştı. şart değil ama güzel duruyor 1 0 Yorumla
TS_QueenWolfWoman Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 5 ay Hiç şart değil kahve güzel olsun kâfi. 1 0 Yorumla
ŞeffaflığınRitmi Takip Et Guru Yaş: 95 , eic 100% 5 ay Şart değil ama güzel 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 5 ay Ben de beğeniyorum şık duruyor Yorumla
PİKAÇU10 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% 5 ay Abartılı 1 3 Yorumla Bahtıgüzel00 5 ay Her yerde varlar Yorumla PİKAÇU10 5 ay Toplumca gösterisi sever olduk ki Yorumla Bahtıgüzel00 5 ay Maalesef Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 377 cevap paylaştı. Tabii ki şart kendimizi şımartmasak olmaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Gerek yok bence
Eğer o fincanla içmek sana daha çok keyif veriyorsa senin için şart olabilir, ama kimisi de cam bardakta hatta karton bardakta içmekten keyif alır.
Evet daha mutlu oluyorum
O zaman onunla içmeye devam et be abla, ne diye başkalarına sorma gereği duyuyorsun? 😂
Benim evde hep tekli halde var çünkü her taşındığımda bir eşini kırdım 😁 4 tane set var hepside tekli misafir gelince 4 ayrı bardak veriyorum 😁😁😁
Bir de ne güzel anlatıyor
Çay bardağı ilede kahveyi verebilirdim birde bu açıdan bakmak lazım 😁 evime gelen kahve bardağı hediyesi ile gelsin görüyorlar sonuçta durumu 😁😁😁
Gol çok abartı bence ya sade siyah ya da beyaz fincan tercihim
şart değil ama güzel duruyor
Hepsi özenti lik bunların
Hiç şart değil kahve güzel olsun kâfi.
Şart değil ama güzel
Ben de beğeniyorum şık duruyor
Abartılı
Her yerde varlar
Toplumca gösterisi sever olduk ki
Maalesef
Tabii ki şart kendimizi şımartmasak olmaz
Sadelikten yanayım