Yeme & İçme 2026’nın ilk kahvesi içildi mi KScanlar ☕️? KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Tatil Günü İçilen Kahve Candır.☕️😎Bardakta Kalpler Halay Çekiyor🤣#kahvevekeyif #kaptan Bana öyle bakma loow🤣 2026’nın ilk kahvesi içildi mi KScanlar ☕️? Cevapla Tatil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Gece içmiştim bugün daha içmedim :D 1 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 5 ay Haha 😂 içtim içtim piyonga biletimi kontrol ederek içtim hemde zenginler gibi bir elimde kahve bir elimde puro vardı 😂 1 4 Yorumla KaptanMagaralı 5 ay Afiyet olsun Sonuç ne peki? Amorti zengini mi?🤣🤣🤣 Yorumla r_engarenkyollar 5 ay Ya hiç sorma kaptan son iki rakamına göre 1600 TL çıktı , hayellerimiz büyüktü ama en azından zararı kurtardık işte 😂 Yorumla KaptanMagaralı 5 ay İyi parayı kurtarmışsın🤣🤣 Yorumla r_engarenkyollar 5 ay Vala buna şükür 🙏😂 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 5 ay Yok ben birayla devam ediyorum 🤣🤣 1 1 Yorumla KaptanMagaralı 5 ay Hahhaa Yarasın 🥂🤣 Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et Master Yaş: 45 , eic 89% 5 ay Evet içildi 2. Kahveye geçicem hatta...😀 1 3 Yorumla KaptanMagaralı 5 ay Oo çok hızlısın zalım 😃 Yorumla Acid_Qeenn 5 ay Zalım diyeceğine sende içeydin.😀 Yorumla KaptanMagaralı 5 ay Benim eşgal ektedir🤣🤣🤣https://m.youtube.com/watch?v=CFzGwvcf7tc Yorumla
intikam_vakti Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 5 ay Biri bana da kahve yapsın valla halim yok 😂 1 7 Yorumla KaptanMagaralı 5 ay Konum at geleyim yapayım kahveyi🤣🤣 Yorumla intikam_vakti 5 ay Konum halsizler diyarı 😂🤣 Yorumla KaptanMagaralı 5 ay Aa bizim eve yakınmış🤣🤣 Yorumla intikam_vakti 5 ay Yok sen öyle değilsin sen yaparsın sana inanıyorum 😂 Yorumla KaptanMagaralı 5 ay Tesekkürler Ayıpsın yaparım tabiki☺️✨☕️ Yorumla intikam_vakti 5 ay Teşekkürler 😂 Yorumla KaptanMagaralı 5 ay Rica ederim✨🙋🏻♂️ Yorumla
MsBetty Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 5 ay İçildi 1 5 Yorumla KaptanMagaralı 5 ay Kimle peki ? Yorumla MsBetty 5 ay Biriyle Yorumla KaptanMagaralı 5 ay Afiyet olsun Çizgini hiç bozmadın Hep böyle kal😎☺️ Yorumla MsBetty 5 ay Teşekkür ederim ☺️🙏🏻 Yorumla KaptanMagaralı 5 ay Rica ederim☺️ Yorumla
Veloria_ Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 100% 5 ay İçtik. 1 3 Yorumla KaptanMagaralı 5 ay Afiyet olsun Kimle içtin?🤨 Yorumla Veloria_ 5 ay Yalnız içtik. 😄 Yorumla KaptanMagaralı 5 ay Aa çagırsaydın gelirdim 😜 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Gece içmiştim bugün daha içmedim :D
Haha 😂 içtim içtim piyonga biletimi kontrol ederek içtim hemde zenginler gibi bir elimde kahve bir elimde puro vardı 😂
Afiyet olsun Sonuç ne peki?
Amorti zengini mi?🤣🤣🤣
Ya hiç sorma kaptan son iki rakamına göre 1600 TL çıktı , hayellerimiz büyüktü ama en azından zararı kurtardık işte 😂
İyi parayı kurtarmışsın🤣🤣
Vala buna şükür 🙏😂
Yok ben birayla devam ediyorum 🤣🤣
Hahhaa Yarasın 🥂🤣
Evet içildi 2. Kahveye geçicem hatta...😀
Oo çok hızlısın zalım 😃
Zalım diyeceğine sende içeydin.😀
Benim eşgal ektedir🤣🤣🤣
https://m.youtube.com/watch?v=CFzGwvcf7tc
Biri bana da kahve yapsın valla halim yok 😂
Konum at geleyim yapayım kahveyi🤣🤣
Konum halsizler diyarı 😂🤣