Yeme & İçme Yılın son kahveleri içildi miii?🎄🙏🥰❤️? avicenna90 Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Herkese önce sağlık, huzur , mutluluk , para bereketli bir sene dilerim. Gönlünüzden geçen ne ise nasibiniz de o olsun☺️🥰👍🏻🎄🙏Seneye görüşürüzzz😂😂bunu yapmasam olmazdı ama😂😀😉🙃🥰 Yılın son kahveleri içildi miii?🎄🙏🥰❤️? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. İçtim evet 1 0 Yorumla
İpi_Kopuk_Ucurtma Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 5 ay Geldi yeni gelin hahah 1 6 Yorumla avicenna90 5 ay 11 sene pek de yeni değil ama mersi Yorumla İpi_Kopuk_Ucurtma 5 ay Ee bu yeni gelin sunumu gibi jajsj Yorumla avicenna90 5 ay Ooo daha ne sunumlar var bende yanarlı dönerli bu ne ki😂 havuza bile tepsili meyvalı sunumlar indirdiğim oldu😂😂😂😂 Yorumla İpi_Kopuk_Ucurtma 5 ay Kırmızı dudaklı kahve fincanından sonra ben iptal oldum 😀 Yorumla avicenna90 5 ay Daha durr yeni yılın kahvesi noel baba şapkalı ah alan nah alır bardağım olcak beni bekleyinnn anacimmm😂☺️🖐🏻 Yorumla İpi_Kopuk_Ucurtma 5 ay 😀😀😀 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% 5 ay Yıl mı bitti yoksa ben mi tükendim bilemedim kayıp 0 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 489 cevap paylaştı. İçildi 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 5 ay Yeme & İçme konusunda 679 cevap paylaştı. icildi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
İçtim evet
Geldi yeni gelin hahah
11 sene pek de yeni değil ama mersi
Ee bu yeni gelin sunumu gibi jajsj
Ooo daha ne sunumlar var bende yanarlı dönerli bu ne ki😂 havuza bile tepsili meyvalı sunumlar indirdiğim oldu😂😂😂😂
Kırmızı dudaklı kahve fincanından sonra ben iptal oldum 😀
Daha durr yeni yılın kahvesi noel baba şapkalı ah alan nah alır bardağım olcak beni bekleyinnn anacimmm😂☺️🖐🏻
😀😀😀
Yıl mı bitti yoksa ben mi tükendim bilemedim kayıp
İçildi içilmeye devam edeceeeek
Hayır bugün içmedim
Bisikletini istiyorum
İçildi
icildi
Hayırr 😃
Afiyet olsun
İctik.
İçilmedi