Yeme & İçme 2026’nın ilk kahveleri içildi mi? avicenna90 Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor Yükleniyorrrrrrr😀🖐🏻😂🙏🖐🏻 afiyetler olsun efenimmmm🎄 Güncellemeler4 ay Guncelllll☺️ 2026’nın ilk kahveleri içildi mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 5 ay Ayıp ettin gece saat bir buçuk gibi içildi en köpüklüsünden gadası 0 4 Yorumla avicenna90 5 ay Efferim gadası baba olcak mısın bu sene haydiii söylee😂🙏 Yorumla nordun_gadasi 5 ay İnşallah diyelim olursa süper olur var ya 🙃 Yorumla avicenna90 5 ay Olcak sankim bu sene gadası bana öyle bir hissiyat oluştu gibin🙏😇 Yorumla nordun_gadasi 5 ay Hadi inşallah Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. İçtim evet, 0 0 Yorumla
Kayıp_-_Şehir Takip Et Xper 1 Yaş: 32 4 ay Çaycıyım çaylar tüketildi afiyet olsun size 👍 0 8 Yorumla avicenna90 4 ay Takipci kabul etmiyorum. Yorumla Kayıp_-_Şehir 4 ay Pardon 🙏kusra bakmayın @avicenna90 Yorumla Kayıp_-_Şehir 4 ay Masa çok renkli ve canlı görünüyor çok dikkat çekici sunuma oldukça önem veriyorsunuz sanırım @avicenna90 Yorumla avicenna90 4 ay Evet oyle👍🏻 Yorumla Kayıp_-_Şehir 4 ay Oldukça başarılı masa 👍 ama sitede herkes neredeyse kahveci çaycı yok denilecek kadar az ☺ Yorumla avicenna90 4 ay Taklitci cok alisirsiniz hayir olsun iyi aksamlar Yorumla Kayıp_-_Şehir 4 ay Burada onlardan çok eski tadı tuzu kalmamış eskiden daha güzeldi @avicenna90 Yorumla Kayıp_-_Şehir 4 ay İyi akşamlar @avicenna90🙏 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 5 ay Evet içtim 0 7 Yorumla FiqHtShoT 5 ay Hem de fakir pastası ile 😋 Yorumla avicenna90 5 ay O nasıl oluyormuş ki Yorumla FiqHtShoT 5 ay Bisküvi pastası yani 😂 Yorumla avicenna90 5 ay Mozaik pasta heralde o dediğin😂 Yorumla FiqHtShoT 5 ay Onun gibi ama muhallebili olanı annem kakaolu şeyleri yiyemiyorum o yüzden sütlü kremşanti, hindistan cevizi tozu var üstünde 😂 Yorumla FiqHtShoT 5 ay Yiyemiyor* Yorumla avicenna90 5 ay Himm farklı 👍🏻 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ayıp ettin gece saat bir buçuk gibi içildi en köpüklüsünden gadası
Efferim gadası baba olcak mısın bu sene haydiii söylee😂🙏
İnşallah diyelim olursa süper olur var ya 🙃
Olcak sankim bu sene gadası bana öyle bir hissiyat oluştu gibin🙏😇
Hadi inşallah
İçtim evet,
İçtik ya iyi geldii ☺️
Mutlu yıllar ✨🎉🌲
Çaycıyım çaylar tüketildi afiyet olsun size 👍
Takipci kabul etmiyorum.
Pardon 🙏kusra bakmayın @avicenna90
Masa çok renkli ve canlı görünüyor çok dikkat çekici sunuma oldukça önem veriyorsunuz sanırım @avicenna90
Evet oyle👍🏻
Oldukça başarılı masa 👍 ama sitede herkes neredeyse kahveci çaycı yok denilecek kadar az ☺
Taklitci cok alisirsiniz hayir olsun iyi aksamlar
Burada onlardan çok eski tadı tuzu kalmamış eskiden daha güzeldi @avicenna90
İyi akşamlar @avicenna90🙏
Kahve ağacı çıkacak midende
İçmedim akşam çıkar içerim
Komşu dinleyerek içiyorum
Hayr yarın içerim
Içildi tabiki sizlerede afiyet olsun
Evet içtim
Hem de fakir pastası ile 😋
O nasıl oluyormuş ki
Bisküvi pastası yani 😂
Mozaik pasta heralde o dediğin😂
Onun gibi ama muhallebili olanı annem kakaolu şeyleri yiyemiyorum o yüzden sütlü kremşanti, hindistan cevizi tozu var üstünde 😂
Yiyemiyor*
Himm farklı 👍🏻
Kolaları içildi
henüz değil :P
Gündüz içerim artık
Boş boş işler