Yeme & İçme Kahve içmek senin için en çok neyi keşfetmek demek? TS_QueenWolfWoman Takip Et Guru Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor #TubaSueda🍎🐺 #Wolfism🍎🐺#Kahve içerken en çok neyi keşfedersin?🍎🐺#TubaSueda🍎🐺 #Wolfism🍎🐺 Sohbetin, keyif ve paylaşımın Sessizliğin, zihnindeki düşüncelerin Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler6 ay 🍎🐺 Kahve içmek senin için en çok neyi keşfetmek demek? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
SimliAyin Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 5 ay Gözlerimin açıldını kocaman baktığımın keşfi 0 0 Yorumla
JOOLY Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 5 ay Kahve içmenin bir kayveyi keşfetmek olduğunu ilk kez sizden duyuyorum küçük hanım 0 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 6 ay Yeme & İçme konusunda 489 cevap paylaştı. Kahve bana sıradan bir şey geliyor 0 0 Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 6 ay Hiçbir şey ula sadece canım istiyor diye içiyrum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Gözlerimin açıldını kocaman baktığımın keşfi
Kahve içmenin bir kayveyi keşfetmek olduğunu ilk kez sizden duyuyorum küçük hanım
Kahveye bu kadar anlam yüklemiyorum.
Kahvenin tadını ☕️😒
Kahve ile pek aram yok
Kahve bana sıradan bir şey geliyor
Hiçbir şey ula sadece canım istiyor diye içiyrum
Sessizlik bazen de sohbetin
Sessizlik sakinlik demek
Sorgulamak demek
Sakinlik huzur
Sensizlik iyiyidir
Huzur ve rahatlık
Huzur sessizlik