Güncellemeler
1 ay
🙏🙏
Güncellemeler
1 ay
💕💕
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirme için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma metinlerimizi inceleyebilirsiniz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Kahveyle aram yok ama şöyle uzaktan bakınca, kahvenin en güzel yanı galiba ritüelinde saklı. İnsanlar kahve içerken sadece kafein almıyor, bir nefes alıyor, bir duruyor, birine eşlik ediyor ya da kendine dönüyor. O sıcak kupayı ellerine almak, bazen sessiz bir sohbet, bazen içe dönük bir yüzleşme gibi. Kokusu bile insana bir şeyleri hatırlatıyor. Benim için kahve değil belki ama o ara, o duruş, o anlık mola güzel. Yani mesele kahvede değil, o kahveyle birlikte yaşanan anda saklı. Bana düşen de o anı kendi halinde başka bir şeyle yakalamak… belki bir bardak suyla, belki bir şarkıyla.
İçiyorum da rutin ya nisey yok yaniii rutin canım istedi ic biaey düşünmem çalışırken içerim yani icmiş olurum
Çalışırken uykuyu kaçırması. Ayrıca bilimsel olarak kanıtlanmasa da baş ağrısına ağrı kesiciden daha fazla etki ediyor.
Güzel bir sohbet arkadaşı tabikide olursa ne gzel kahve içilir
Her boşluk da kahve gelir akla. Herşeye uyum sağlar çünkü
Kesinlikle muhabbet o kahvenin varlığı bile huzur verici bir ortam yaratıyor
Oh böyle sıcak sıcak boğazdan geçiyor ya misss bir de tarçın ile çikolata 🍫
Uyku açması yorgunluk alması kışın iç ısıtıp yazın serinletmesi
Sıcak bir ambiyans oluşuyor
Bazen sadece karşındaki gülümsüyorsa bile, kahve gereğinden fazla güzel gelir. Belki de tadı değil, yanında kim olduğu önemli.
Başlı başına kahve, sevdikler ve sohbet kanka
Aynen kanka 🤗💕
ya ben kahveye dil atip icmeyi cok seviyorum kendimi iyi hissettiriyoooo
Onu bana sorucan iste guzel bir manzarayi seyrederek
ilk alacağın yudumda burnuna kokusu gelmesi bayılırım bu yüzden hep türk kahvesi içerim
Lezzetiyle başbaşa kalmak😋
Mutluluk benim için 😄
İçine şeker atabilmek djjd
mutluluk hormonu salgılaması
Eşlik eden bitter farklı bi keyif
Seviyorum çünkü başka bi espris yok
Kahve içmek güzel. Bi yanı olmasa da olur
Yanlizliga bile gider içten dusuncelere
O an deşarj olduğumu hissediyorum gadası
Kahve içerkenki sohbet güzel
Zindelik veriyor
Kokusu