Yeme & İçme Genelde ne zaman kahve içmeyi seversiniz? m immerwiederhier Takip Et Bilge Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ben günde 2-3 kere içiyorum diyebilirim, sabah ya da akşam hiç fark etmiyor bana Genelde ne zaman kahve içmeyi seversiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
GeceYıldızı1688 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 7 ay Yani o an moduma göre bağlı ya canım ne zaman isterse kahve içmediğim gün de oluyor yani bağımlısı değilim moduma bağlı 1 0 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 7 ay Akşam işlerimi bitirip içtiğim kahvenin tadı hiçbir şeyde yok 1 0 Yorumla
GrushenkaRises Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 7 ay uykum gelince kitap okurken ders çalışırken bi de dostumlaylen 1 0 Yorumla
AlininAnnesi72 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 7 ay Sabah ilk uyandığımda ve uyumama 1/2 saat kala birde yağmuru havalarda çok güzel.. 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 7 ay Yeme & İçme konusunda 335 cevap paylaştı. Keyfim ne zaman isterse 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 7 ay Yeme & İçme konusunda 679 cevap paylaştı. aksamlari 1 0 Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 7 ay Yeme & İçme konusunda 433 cevap paylaştı. Her saat 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Yani o an moduma göre bağlı ya canım ne zaman isterse kahve içmediğim gün de oluyor yani bağımlısı değilim moduma bağlı
Akşam işlerimi bitirip içtiğim kahvenin tadı hiçbir şeyde yok
uykum gelince kitap okurken ders çalışırken bi de dostumlaylen
Sabah ilk uyandığımda ve uyumama 1/2 saat kala birde yağmuru havalarda çok güzel..
Zamanı olmaz kahvenin.
gündüz 2-3 gibi birde akşam 8 gibi
kahve içmeyi pek sevmiyorum
Çay kahve döngüsünde yaşıyorum
Keyfim ne zaman isterse
Sabah içerim
Uyanıncs
Sabahları
aksamlari
Her saat
Öğlen zamanı
Sabah içerim