Cimri birine zorla kahve söyleten bende ki surat😎🤓Günaydınss Arkadaşlarım gününüz mutlu geçsin🌿

Bir gün kahve içmek yasaklansa fil bokuna su kadar içerim neticede o da aynı işi görüyor mis gibi çayımız var ya kahve neymiş kahve sosyete işi çay her şeye gider kahve çikolata ister çay bisküvi ile yetinir aman cimrinin malı da pek yenmez
kanuni ve 4. Murad zamanında içki ile beraber yasaklanmıştı hatta 4. Murad zamanında içki içenlerle beraber kahve içenlerinde kellesi alınanlar varmış şu an kahveye alternatif var latte americano çay ıhlamur
Cevap
38Cevap
Kahvenin yerine muadil sıcak çikolata olabilir
Sigaram ve su
😅☕️
Kahvenin yerini tutacak başka bir içecek olduğuna inanmıyorum Antep kızı düşünüyorum kıyasliyorum yok gerçekten yok 😐
Ayılmak için kahveyi kullanamıyorsan soğuk duş iyi gelir. Kahve ya da herhangi bir şey olmazsa olmazım değil su olsun yeter.
Ben zaten kahve içmeyi sevmiyorum benim için sorun olmazdı
Kahve içmek yasaklansa yerini sadece çay ile doldurabilirim 😃
Valla illegal yollardan bulur gene kahve içerdim. 😂😂
Ben kendime gelmek için kahve içmiyorum. Uyandığımda zaten modum enerjim yerinde oluyor. Kahveyi keyif için içiyorum. Ama yasaklanırsa çay içerim
Enerji içeceği 😂
Tünaydın afiyet olsun cimri birinden birsey yenmez içilmez haram eder 😀
Ben rakıyla çay içen adamım kahve hiç sevmem aramamda
Salep papatya çayı ya da kuşburnu çayı yerini doldurmaktan istedikten sonra yenisi çok 😂
Bugün ne kahve içtim ne çay içtim. Hayatımsorguluyorum
Kahveyle pek aram yok eksikliğini hissetmem
Kendime gelemem aşko ölürüm
Çayı yasaklamamışlarsa kahve olmasada olur pskolojik bir bağımlılık çay gibisi yoktur
Ömür boyu yasaklanabilir bana ben kahve sevmiyorum zaten :d
Viski
Bir dilim limon ile 😂
Menengiç kahveside güzel olur suu super
Tavşan demlenmiş çay herşeye çare olur
Tavşan kanı
Kola ile kendime gelirim ben kahveyle değiş yapabiliriz
Çay 🦦
Ooo kaçak çaycı mısın fjjdd helal
Beni etkilemezdi çaya devam
Soğuk duş daha etkili bence
Cola ile onun da içinde kafein var
Sanırım kahveye benzer bir içecek bulurdum
çay daha çok tüketiyorum
Sıcak bir içecekle
Evlen de kocana yap artık şu kahveyi!
Kendimi teslim edeceğim en son sana 🤣
@fesfs eli değmisken bana da bulsun 🤣
@r_engarenkyollar bana kendini teslim ediyor güllüşah😀 abisi var mı acaba lann pisst abin var mı shshsh
Haha 😂 Abisi varsa olur elti oluruz ne güzel
@r_engarenkyollar hahah aynen ya koca diyorlar bulun diyorum yanaşan yok ben bulamiyom😜😜koca istiyom koca hahah
Sen boşanmış, çocuklu fantezi dolu kadınsın sana olmaz 🤣
Sen yine uçkuru tutuyorsun, bu hanımağa ablamız uçmuç baya 😂
Gizli üye haha 😂 ya alemsin hee benide güldürdün hem çocuklu hem fantezi doluyumdur
@r_engarenkyollar çocukta yaparız fantezide kariyerde desene bacim
@r_engarenkyollar hemde öyle böyle değil. İç dünyan cıvıl cıvıl (her ne kadar bunu eğlence olarak nitelendirsen de) gerçeklik payını gözardı etmek çok mümkün olmuyor;)
Senden en fazla kedi annesi olur zaten. İyisi mi böylece kal. Yılların birikmişliği ile çok kafa patlatırsın 😅 senin için hayat şık giyim ve iyi yemek felsefesi üzerine kurulu ne de olsa. d
Derse mi reyiz
Popoma çuvaldız batırırdım ❤️
Portakal suyu
Çaydan devam😂
Çay ula çay
Kankeytosu sigarayla sanırım
Çay olurdu
Çay.
Çayla
beyaz monster enerji içeceği heeellll yeaahh
Tokat ile
Çay içiyorum zaten.