Yeme & İçme Kahve sever misiniz✨? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler7 ay Gece kahvesi içildi mi Kahve sever misiniz✨? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
WomensHeart Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 7 ay KPSS çalışmaya başladıktan beri katran gibi içiyorum 0 1 Yorumla Soran 7 ay Bende yks Yorumla
Kiangs23 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 7 ay fazlasıyla severim. henüz gece kahvemi demlemedim saat 22:45'i bekliyorum. sana da afiyet olsun. 0 0 Yorumla
kutsal-ornitorenk Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 7 ay Bağımlısıyım, nescafe granülünü kaşıkla yicek kadar hem de djdjjd 0 3 Yorumla Soran 7 ay Hahahha bendensin Yorumla kutsal-ornitorenk 7 ay Yok yapmaya üşendim. 1 kupa türk kahvesi ve 2 shot espressoyla bitirdim günü. Starbuckstaki double shaken espressoyu dene. 8 9 shot içiyom çoksel. Baristalar "insan mısınız" diyo Yorumla Soran 7 ay Ayy denerimm Yorumla
Toz_Pembe_Hayaller34 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% 6 ay Evet çok severim her sabah içerim kahvemi. 0 0 Yorumla
ŠÜTOĞLANCEDRİC34 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 7 ay Hani bana be 1 7 Yorumla Soran 7 ay Gel yapimm yaa istedğn kahve olsun Yorumla ŠÜTOĞLANCEDRİC34 7 ay Çikolata var mı alayım mı Yorumla Soran 7 ay Varrr Yorumla ŠÜTOĞLANCEDRİC34 7 ay Ben niye link ekleyemoyorum yaaa 😭 ne güzel video atacaktım Yorumla Soran 7 ay Yaaa bilmem Yorumla ŠÜTOĞLANCEDRİC34 7 ay Seviyemden dolayiymış be ya gizli garı bişe dicen Yorumla Soran 7 ay Söylee Yorumla
OtakuGezgini Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 7 ay Sevmem 0 1 Yorumla Soran 7 ay Ay şu kahve sevmeyenler de ne bilim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
KPSS çalışmaya başladıktan beri katran gibi içiyorum
Bende yks
fazlasıyla severim. henüz gece kahvemi demlemedim saat 22:45'i bekliyorum. sana da afiyet olsun.
Bağımlısıyım, nescafe granülünü kaşıkla yicek kadar hem de djdjjd
Hahahha bendensin
Yok yapmaya üşendim. 1 kupa türk kahvesi ve 2 shot espressoyla bitirdim günü. Starbuckstaki double shaken espressoyu dene. 8 9 shot içiyom çoksel. Baristalar "insan mısınız" diyo
Ayy denerimm
Evet çok severim her sabah içerim kahvemi.
olsa da olur, olmasa da
Hani bana be
Gel yapimm yaa istedğn kahve olsun
Çikolata var mı alayım mı
Varrr
Ben niye link ekleyemoyorum yaaa 😭 ne güzel video atacaktım
Yaaa bilmem
Seviyemden dolayiymış be ya gizli garı bişe dicen
Söylee
Sevmem
Ay şu kahve sevmeyenler de ne bilim
Severim