Yeme & İçme Kahve tutkunları toplanın! Siz en çok hangi kahveyi tercih ediyorsunuz? GereksizBilgi80 Takip Et Bilge Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Soğuk kahve mi, sıcak kahve mi? Ruh haline göre değişir mi sizce? Kahve tutkunları toplanın! Siz en çok hangi kahveyi tercih ediyorsunuz? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
m MarllboroRed Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 7 ay Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sade olması yeterli benim için 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 7 ay Savuk kahve de severim ama evde her zaman süt bulunmadığı için sıcak içiyorum 2 1 Yorumla GereksizBilgi80 7 ay Ben her türlü severim ama soğuk yaptığım kahve başka oluyor Yorumla
jsssgz Takip Et Xper 3 Yaş: 26 7 ay Sabahları sıcak kaçınılmazdır fakat bol buzlu extra shotlı latteye hayır demem 1 1 Yorumla GereksizBilgi80 7 ay Buzlar da sütten ve hafif buzlu sütle blender yapılan kahve ve üstüne bol soğuk süt su olmadan ek şeker olmadan en tatlı içim ☺️Tercihen jacobs kullanırım Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 6 ay Sütlü kahve severim. 1 3 Yorumla GereksizBilgi80 6 ay Sütlü Türk kahveside enfes tabi ama iyi sütle ve süzülmüş doğal elma suyundan gelen şekeriyle ☺️ Toz şeker küp şeker olmuyor doğal olmayan yasak Yorumla Bravehrart 6 ay Tabii Yorumla GereksizBilgi80 6 ay Şekere düşman devam ☺️ Yorumla
Lucyci Takip Et Master Yaş: 33 7 ay Filtre ve americano ☕️ 1 3 Yorumla GereksizBilgi80 7 ay Afiyetler Yorumla Lucyci 7 ay Sağolasın kral 👑 Yorumla GereksizBilgi80 7 ay 🌸 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 7 ay Bizim kahve bazen soğuk kahve 1 1 Yorumla GereksizBilgi80 7 ay Jacobs öneririm granül veya toz genelde benzer ama jacobs ayrı bir sevgimi kazandı ☺️ Yorumla
TS_QueenWolfWoman Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 7 ay Sıcak ve sade kahve. 1 1 Yorumla GereksizBilgi80 7 ay İyi yapılmış bir soğuk kahvede harika oluyor ☺️ Yorumla
Romantiq_deli Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 7 ay Protez ayak mı bu 1 14 Yorumla GereksizBilgi80 7 ay Hay eline sağlık patladım abi ☺️ Yorumla Romantiq_deli 7 ay Kapalı olunca belli olmuyo Yorumla GereksizBilgi80 7 ay Ney kapalı anlamadım 😅 Yorumla Romantiq_deli 7 ay boş ver Yorumla GereksizBilgi80 7 ay Kafalar Leyla 😅 Yorumla Romantiq_deli 7 ay Evet de napim yapanlar utansın Yorumla Romantiq_deli 7 ay Açık olsun mu Yorumla GereksizBilgi80 7 ay Olsun efem ☺️ Yorumla Romantiq_deli 7 ay Erkek olduğun için gidiyom Yorumla GereksizBilgi80 7 ay Hassss 😅 Yorumla Romantiq_deli 7 ay Hasan evet senin adın ne Yorumla GereksizBilgi80 7 ay Kürşat Yorumla Romantiq_deli 7 ay Kim lâ o Yorumla GereksizBilgi80 7 ay Benim 😂 Yorumla
Eladcc Takip Et Xper 3 Yaş: 20 7 ay Kışın sıcak yazın soğuk tabiki 1 5 Yorumla GereksizBilgi80 7 ay Bende ruh haline bağlı durum ☺️ Yorumla Eladcc 7 ay Nasıl hava soğukken de soğuk içebiliyor musun aa Yorumla GereksizBilgi80 7 ay Soğuk duş kaynaklı soğuk içilen ürün etkilemiyor içiyorum Yorumla Eladcc 7 ay Ben üşürüm asla içemem Yorumla GereksizBilgi80 7 ay Oldukça alışıyor vücut zaten asla tavsiye etmem bende doğru zaman ve ortam da alışmaya başlamak şart birden soğuk su duş buz girme asla olamaz soğuk havada soğuk kahve içmek de olmuyor birden Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sade olması yeterli benim için
Savuk kahve de severim ama evde her zaman süt bulunmadığı için sıcak içiyorum
Ben her türlü severim ama soğuk yaptığım kahve başka oluyor
Sabahları sıcak kaçınılmazdır fakat bol buzlu extra shotlı latteye hayır demem
Buzlar da sütten ve hafif buzlu sütle blender yapılan kahve ve üstüne bol soğuk süt su olmadan ek şeker olmadan en tatlı içim ☺️
Tercihen jacobs kullanırım
Sütlü kahve severim.
Sütlü Türk kahveside enfes tabi ama iyi sütle ve süzülmüş doğal elma suyundan gelen şekeriyle ☺️
Toz şeker küp şeker olmuyor doğal olmayan yasak
Tabii
Şekere düşman devam ☺️
Filtre ve americano ☕️
Afiyetler
Sağolasın kral 👑
🌸
Bizim kahve bazen soğuk kahve
Jacobs öneririm granül veya toz genelde benzer ama jacobs ayrı bir sevgimi kazandı ☺️
Sıcak ve sade kahve.
İyi yapılmış bir soğuk kahvede harika oluyor ☺️
Protez ayak mı bu
Hay eline sağlık patladım abi ☺️
Kapalı olunca belli olmuyo
Ney kapalı anlamadım 😅
boş ver
Kafalar Leyla 😅
Evet de napim yapanlar utansın
Açık olsun mu
Olsun efem ☺️
Erkek olduğun için gidiyom
Hassss 😅
Hasan evet senin adın ne
Kürşat
Kim lâ o
Benim 😂
Kışın sıcak yazın soğuk tabiki
Bende ruh haline bağlı durum ☺️
Nasıl hava soğukken de soğuk içebiliyor musun aa
Soğuk duş kaynaklı soğuk içilen ürün etkilemiyor içiyorum
Ben üşürüm asla içemem
Oldukça alışıyor vücut zaten asla tavsiye etmem bende doğru zaman ve ortam da alışmaya başlamak şart birden soğuk su duş buz girme asla olamaz soğuk havada soğuk kahve içmek de olmuyor birden