Sabahın köründe sıcak kahve içip buz gibi davrananlar mı daha tehlikeli, yoksa elinde soğuk kahveyle içten içe kaynayanlar mı? 😄
Hangisi senin seçimin? Kahvesi soğuk ama kalbi sıcak, yoksa kahvesi sıcak ama tavrı soğuk biri mi?😌

Sabahın köründe sıcak kahve içip buz gibi davrananlar mı daha tehlikeli, yoksa elinde soğuk kahveyle içten içe kaynayanlar mı? 😄
Hangisi senin seçimin? Kahvesi soğuk ama kalbi sıcak, yoksa kahvesi sıcak ama tavrı soğuk biri mi?😌
Kesinlikle soğuk kahveyle sıcak insan derdim. Kahve soğuk olabilir ama sohbetiyle içini ısıtan biri varsa, o anın tadı bambaşka olur. Çünkü içeceğin sıcaklığı geçer, ama bir insanın içtenliği kalır. Sıcak kahveyle soğuk biri ise, ne kadar ısı verse de ruhu üşütür. Benim için sıcaklık fincanda değil, gözlerde ve kelimelerin samimiyetinde saklıdır. O yüzden hep insanın sıcak olanını seçerim.
Yaz kış sıcak kahve içtiğim için soğuk kahve seçeneğini eliyorum sıcak kahve ve sıcak insanla o kahve ekstra keyifli olur soğuk egolu insanları hiç sevmem Her ne kadar bana tanımayan birisi dışarıdan baktığında soğuk desene soğuk değilimdir
Cevap
10Cevap
Sıcak insan her türlü kahve desem kabul olur mu :)
Soğuk kahve içtim soğuk nevale oldum
İkisi de sıcak olsa güzel olur
Ben şimdi bu soruya ne diyeyim yani ben sıcak şeyleri seviyorum. Soğuk insan istemiyorum. Sıcak içsem sıcak insan olmazmi ahahahah
Sıcak kahve bide sıcak insan olsun mümkünse yoksa ben kahvemi alıp gideyim
Sıxak kahve mi alıp gidiyorum beynim yandı soruyu okurken yalnız kalsam en güzeli 😂🤭
Atla gel laaa gıcık sorma bile😂😂🤗
Seni üzgün görmicem gıcık asıl cannn sensin 🤗 çok seviliyorsun hep güçlü ol inşallah o evlatlar ve bizler için 🙏😇
Sendende razı olsun Rabbim her daim burdayız geçicek bu günlerde bende şans oyunları oynuyorum çekip kurtarıcam seni bu hayattan çocukların babası evinin direği olacan😂🤣
Durr gülme ilham perileri mi kaçırma bi😂😂😂🤣
İlişki durumu karışık antep severmiş ama zaaaarr🤣🤣🤣
Yakışıklıysa bana versene laaa yabana gitmesin tanıdık olsun 😂🤣🤭
@Semih6934 işte 😂
Yaaa o benim kardeşim yaa toprağım oo kardeş balasıdır🙏🤗
@Semih6934 oyyy sıfatan gurban gardaş 🤗😇🙏
@ByBrawo 😂😂
@sarıdilber Cansın can 🤗😇🙏
Sizlerde cansınız cann🤗🙏🧚♀️
Sıcak kahve sıcak insan. Soğuk ❄🍃 nevale olmasın sdfdd
🤣
Kahve soğuk da içilir, insanın soğuğu çekilmiyor
Mevsimine göre değişiyor bu ya, şu an sıcak kahve insanıyım mesela
ver şu kahveyi iki yudum kahve içicez sorguya çekiyo
Soğuk kahve içilir ama soğuk insana katlanılmaz
Hmm sicak insan hep iyidir ama soyle bisry var sicak gorunup kotu olan soguk gorunup aslinda cok iyi esas insanlar var karar veremedim bak simdi
Soğuk kahve sıcak insan tabi ki knk 😂
Sıcak kahve 0 insan😂
Sıcak kahve soğuk insan
Bana farketmez ya
Sıcak kahve sıcak insan 🙄
Kahvenin her türlüsü 🤤
Of keşke bunu yapsaydım
Kahve içmiyorum
Çayyy
Sensin Russ tamammı
Deden mi
Soğuk kahve sıcak insan
Tamam sen ol o kişi 😂
Kahveyi hazırlıyorum gel sıcak insan djjf
soğuk kahve sıcak insan
Soğuk kahve sıcak insan
Soğuk kahve sıcak insan.
Sıcak insan, sıcak kahve 😃
Soğuk Kahve yazın içerim, ama sıcak insan.
Sıcak kahve
kahve sevmem.
Sıcak kahve ☺️
Soğuk kahve
Sıcak
soğuk kahve
Soguk kahve
İkincisi daha tehlikeli
sıcak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?