Yeme & İçme Soğuk kahve mi sıcak kahve mi? Keremm_88 Takip Et Yoda Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler6 ay Hangi marka soğuk kahve, hangi marka Türk kahvesi daha iyi Soğuk kahve mi sıcak kahve mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Aselbomb Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 6 ay soğukta sıcak sıcakta soğuk 1 2 Yorumla esrarengizolaylarr06 6 ay Ne güzel uzanmışsın öyle ya Yorumla Keremm_88 6 ay Bence de 👍 Yorumla
Lunalie Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 6 ay Soğuk kahve 2 2 Yorumla Keremm_88 6 ay Yaz aylarında da mı Yorumla Keremm_88 6 ay Hangi marka sence Yorumla
ahude_ile Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 101% 6 ay sıcak kahve 1 5 Yorumla Keremm_88 6 ay Hangi marka sence Yorumla ahude_ile 6 ay davidof Yorumla Keremm_88 6 ay Marketlerde var mı Yorumla ahude_ile 6 ay evet var Yorumla Keremm_88 6 ay Hiç dikkatimi çekmemiş denerim bir Yorumla
Fırtına_Avcısı Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 6 ay Soğuk kahve 1 2 Yorumla Keremm_88 6 ay Yolculukta iyi gidiyo yazın Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay Kışında içiyorum dün evde kendim yaptım portakal ve mandalina suyundan biraz da bal buz gibi Yorumla
Kayacem3501 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 6 ay Sıcak 1 1 Yorumla Keremm_88 6 ay An itibariyle olabilir Yorumla
BiliyormBununAdı_AŞK Takip Et Master Yaş: 34 6 ay Şekersiz sıcak 1 5 Yorumla Keremm_88 6 ay Az şeker olsa olma mı😊 Yorumla BiliyormBununAdı_AŞK 6 ay Sevmiyorum Yorumla Keremm_88 6 ay Filtre mi Türk kahvesi mi Yorumla BiliyormBununAdı_AŞK 6 ay Nescafe Gold Yorumla Keremm_88 6 ay O mu yoksa Davidof mu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
soğukta sıcak sıcakta soğuk
Ne güzel uzanmışsın öyle ya
Bence de 👍
Soğuk kahve
Yaz aylarında da mı
Hangi marka sence
sıcak kahve
Hangi marka sence
davidof
Marketlerde var mı
evet var
Hiç dikkatimi çekmemiş denerim bir
Soğuk kahve
Yolculukta iyi gidiyo yazın
Kışında içiyorum dün evde kendim yaptım portakal ve mandalina suyundan biraz da bal buz gibi
Sıcak
An itibariyle olabilir
Şekersiz sıcak
Az şeker olsa olma mı😊
Sevmiyorum
Filtre mi Türk kahvesi mi
Nescafe Gold
O mu yoksa Davidof mu
Duruma göre bence değişir yani
Soğuk
Sıcakkkkk
Sıcak.