Evinizde kahve makinesi kullanmaya başladıktan sonra dışarıdan kahve alma sıklığınız azaldı mı?

Evinizde kahve makinesi kullanmaya başladıktan sonra dışarıdan kahve alma sıklığınız azaldı mı?

Kahveyi cok severim ama pek icemem makine konusunda alamadim daha karacanin hüptriks var sütlü kahve yapabiliyorsun daha alamadim dışardan cok nadir kırk yılın başı icerim öyle gidiyim de kahve iceyim demem kimse de yok zaten
Şundan alabilirsem iyi olacak
Bunlar uygun aslında. Espresso makineleri çok pahalı
Pahali degil de para yok diyebiliriz işim olsaydi onlardan düzer dukkan acardim hersey gittikce artiyor zaten disarida bir kahve iciyon 150 lira veriyon hesapladigin da makine daha iyiye geliyor hem disari cikmiyorsan yine iyi oluyor makine haa tabi icecegin kahveye de bagli ikisinden alabilseydim iyi olurdu ama bu kucuk bana yetiyor zatennben sutlu kahve iciyom
Bir kere herkesin evinde kahve makinesi Yok onu geçelim:) kettle ile su kaynatan bir ton insan da var. Kahve makinesi birçok insan için lüks olabiliyor ama alsan dahi dışarıda olduğunda bir şekilde kahve yine içiyorsun:)
Cevap
9Cevap
Bende moka pot var 7-8 yıl olmuştur dışardan hiç kahve almıyorum.
Hiç beğenmedim espresso gibi olmuyor tadı. Mokapotun. Yıkama derdi parçası ocaktan alması zor be.
@ZodyakBeyi Ben sütlü kahve içtiğimden aradaki tat farkını anlamıyorum. ama tad farkı kesinlikle var biliyorum. Ek olarak kahve makinası hem pahalı hem de mutfakta çok yer kaplıyor. Moka pot hem ucuz hem de küçücük her yere sığıyor, bi yıkama derdi var.
Onu hiç denemedim
Ben çok çekridek kahve denedim hep ekşimsi tadlar çıkarttım moka pottan 🤏 En son pes edip filitre kahve makinası aldım rahatladım.
Dripperım var. Onunla denediğim de kahvenin gövdesi tadı daha bir yoğunlaşıyor. Makina da biraz daha tek düze bir tat oluşuyor. Daha yavaş bir demlenme geçiriyor anladığım akdarıyla dripperda.
Makine almadım cezvede yapıyorum. Dışarıdan pek içmem.
Zaten çok pahalı Tuğbam
Evimde kahve makinesi yok, dışarıdan da yılda bir kaç defa kahve alırım. Arkadaşlarla oturunca vs..
Evimde filitre makinası var güzel. İş görüyor. Kahve içmem dışarda çaycıyım. Özellikle kremalı şekerli felanlardan
Ben zaten kahveyi hep evde içerdim... Sadece sabah sporumda dışarıda içiyorum yani alınca pekdembirşey değişmedi... ☺️☺️
dışarıda kahveyi arkadaşlarımla falan içiyorum tadı için değil
Disardan hic kahve almiyorum. Niye bosuna pahaliya satilan kahveyi alayim ki evimde makinam varken :/
Doğru yaklaşım
Dışarıdan hiç kahve söylemedim. Yemeği bile tanıdık çevre getirir eve kurye olarak. 😀
Kahve makınam yok kendım Türk kahvesı yapıyorum.
Müthiş
evet, her sabah uyandıktan 1 saat sonra içerim 2-3 fincan
Yinede büro ortamında değişiklik olmaz
Azaldı ama hala devam ediyor
kullanmıyorum ama azalır diue düşünğyorum
dışarı çıkma sıklığım bile azaldı
O da iyiymiş
Daha alamadım ama alınca hevesim kaçmasından korkuyorum umarkm para boşa gitmez
azaldı
Fazla kahve iyi degil
Kahve makinem yk
Dışarda içmem pek