Yeme & İçme Kahve yanı yaş pasta sever misiniz? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 55 Yapay Zekaya Sor Kahve yanı yaş pasta sever misiniz? Cappucino ve filtre kahve yanına çok yakışıyor. Kahve yanı yaş pasta sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
GrushenkaRises Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 8 ay Ben bu ikiliyi kahvaltı niyetine çok seviyorum skdksk 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Ben günde 2 kez yerim 🤣🤣 Yorumla
Onemortime Takip Et Master Yaş: 45 , eic 88% 8 ay Kahvemin yaninda bir şey yemem.. Tadını bozuyor ağzımın gerek duymuyorum :)) 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Evet bozabilir Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 8 ay Eskiden severdim 😂 şimdi sevmiyorum en fazla bitter çikolata yiyebilirim 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay O da güzel gidiyor bak Yorumla
jasssminnee Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 8 ay Kahve yanı tatlı olan he şeyi severim 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Ama bir şekerpare gitmiyor Yorumla jasssminnee 8 ay Şekerpare de gider baklava da :) Yorumla
buzzzgibikarpuzz Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 8 ay Hayır kahve yanına bitter çikolata yeterli 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Evet bitter çikolata güzel gidiyor ama pasta ayrı Yorumla
TS_QueenWolfWoman Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 8 ay Kahve yakışır her zaman yaş pastaya. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Evet öyle Yorumla
DİYKAT Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 8 ay Yaş pasta yanında şalgam suyu içerim jsjsj 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Ciddi olamazsın Yorumla DİYKAT 8 ay Ben karışım lezzetleri çok seviyorum. Tatlı tuzlu, acı eşki falan 😅 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 377 cevap paylaştı. Yakışıyor ya helede çikolatalı 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Harika oluyor Yorumla KayipPsikopat_3 8 ay Evettt Yorumla
DiplomalıHavuç Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 8 ay Önce birlikte kahve içilecek Jessica May gibi hatun bulalım da 0 0 Yorumla
s KafiyeKırığı Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 8 ay Kahve sevmem pek ama yaş pasta sevebilirim belki. Ben sütlaç alsam olmaz mı 0 0 Yorumla
éǝɟpuóƜ Takip Et Xper 6 Yaş: 102 , eic 100% 8 ay Severim ama mutlaka cikolatali, kakaolu falan olmalı. Muzlu kesinlikle olmamali. 0 0 Yorumla
ozgeeeozz Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 8 ay Bayılırım yaa 2 1 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Ben de çok severim Yorumla
nickbulamadımsorry Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 8 ay Severim 😋 1 5 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Nefis oluyor Yorumla nickbulamadımsorry 8 ay Gece gece kanıma girme Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Nasıl lezzetli oluyor anlatamam Yorumla nickbulamadımsorry 8 ay Yapma yanarız Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Kilo alırız löp löp et olur 🤣🤣 Yorumla
İyiinsanlarhalavar Takip Et Master Yaş: 29 , eic 77% 8 ay Kalori 🤣 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Maalesef öyle Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 8 ay Yeme & İçme konusunda 679 cevap paylaştı. severim 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Hepsine uymuyor ama Yorumla
YorgunBirCicek Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% 8 ay Neden olmasın 😋 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Nasıl güzel gidiyor Yorumla YorgunBirCicek 8 ay Ya çok kötüsün 🥺 canım çekti Yorumla
Berna_37 Takip Et Xper 2 Yaş: 39 8 ay Elbette harika olur misafirlerle birlikte günü kurtarır bence 0 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 350 cevap paylaştı. Bayılırım vallaha acaba yaş pasta mi yapsam ki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Ben bu ikiliyi kahvaltı niyetine çok seviyorum skdksk
Ben günde 2 kez yerim 🤣🤣
Kahvemin yaninda bir şey yemem.. Tadını bozuyor ağzımın gerek duymuyorum :))
Evet bozabilir
Eskiden severdim 😂 şimdi sevmiyorum en fazla bitter çikolata yiyebilirim
O da güzel gidiyor bak
Kahve yanı tatlı olan he şeyi severim
Ama bir şekerpare gitmiyor
Şekerpare de gider baklava da :)
Hayır kahve yanına bitter çikolata yeterli
Evet bitter çikolata güzel gidiyor ama pasta ayrı
Kahve yakışır her zaman yaş pastaya.
Evet öyle
Yaş pasta yanında şalgam suyu içerim jsjsj
Ciddi olamazsın
Ben karışım lezzetleri çok seviyorum. Tatlı tuzlu, acı eşki falan 😅
Yakışıyor ya helede çikolatalı
Harika oluyor
Evettt
Önce birlikte kahve içilecek Jessica May gibi hatun bulalım da
Kahve sevmem pek ama yaş pasta sevebilirim belki.
Ben sütlaç alsam olmaz mı
Severim ama mutlaka cikolatali, kakaolu falan olmalı. Muzlu kesinlikle olmamali.
Bayılırım yaa
Ben de çok severim
Severim 😋
Nefis oluyor
Gece gece kanıma girme
Nasıl lezzetli oluyor anlatamam
Yapma yanarız
Kilo alırız löp löp et olur 🤣🤣
Kalori 🤣
Maalesef öyle
severim
Hepsine uymuyor ama