Yeme & İçme Sabah kahvesini sütlü mü, sade mi içersiniz? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Bugün bir farklılık yaptım sütlü içtim, normalde sade içiyorum. Sade kahve ayıltır 🙌 Sabah kahvesini sütlü mü, sade mi içersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
batman7210 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 8 ay Sen neyli seviyorsan öyle olsun bütün kahveler senin olsun fincanlar da 😀😀 1 8 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Neden öyle dedin Yorumla batman7210 8 ay Kahve ve fincanları Çok sevdiğin için 😀 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Evet özel ilgi alanım Yorumla batman7210 8 ay Annemin özel fincanlarından çalıp göndereyim sana 😀😀 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Özel mi :) Yorumla batman7210 8 ay Tabi özel sadece özel misafirlere veriyor ben daha o fincandan içmedim 😀 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Kıyamam, fincanlar öyle özel işte Yorumla batman7210 8 ay O kdr özel olmamalı 🤣 Yorumla
Onemortime Takip Et Master Yaş: 45 , eic 88% 8 ay Her zaman sade.. Canım kruvasan istedi.. Olmadı bu :)) 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Kruvasanla pek aram yok yaş pasta olaydı Yorumla Onemortime 8 ay Sqbah sqbah yaş pasta.. Bende chesscqke hayır demem şu anda :)) Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 8 ay Kahve içmiyorum kadınlar da içmesin lütfen doğurganlık bitiyor kısır yapıyor 🫣😬🤢 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Ben çok içtim bu zamana kadar Yorumla Gök-mavi 8 ay Üzdün 😔 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 46 , eic 31% 8 ay Ben Sek içiyorum ben sadece Kahvenin tadı tek başına gelmeli 1 0 Yorumla
Artha1331 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% 8 ay Sabah kahvemi içilir. Şşöyle güzel demli bi çay içilir aq 1 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 377 cevap paylaştı. Sabah kahvem ilk olarak sütlü olur öğlen kahvem türk kahvesi olur... 1 0 Yorumla
eskilerdentuba Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 8 ay Sabah kahve içmiyorum 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Akşam peki? Yorumla eskilerdentuba 8 ay Keyfime bağlı tamamen Yorumla
TS_QueenWolfWoman Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 8 ay Kahvemi her zaman sade içerim. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Arada farklı lezzetler deniyorum Yorumla
Pamuksekerofficall Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 8 ay Kahve hiç içemiyorum çaycıyım ben 1 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 350 cevap paylaştı. Fark etmez ki duruma göre değişir bu 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 8 ay Yeme & İçme konusunda 451 cevap paylaştı. Sütlü iyi olur 1 0 Yorumla
BuDamıOfsayt_69 Takip Et Guru Yaş: 100 , eic 100% 8 ay Sabah mutlaka sade dediğin gibi ayıltıyor… 1 0 Yorumla
SABAHATAŞKAN Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 8 ay Sade 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Sabah kahvesi sade olmalı Yorumla
1başak1 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 8 ay Sade 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Olması gereken... Yorumla
Callous_Man Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 101% 8 ay Ne önemi var ki 😅 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Çok önemi var :) Yorumla Callous_Man 8 ay Önemsediğim şey her ikisinin de kahramanıysa 😅 Yorumla
Firuzeyimben Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% 8 ay Sütlü 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Bugün ben de öyle yaptım Yorumla Firuzeyimben 8 ay Sütlü hafif oluyo Yorumla
Lucyci Takip Et Master Yaş: 33 8 ay Sade 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Sade kahvenin yeri ayrı tabii Yorumla Lucyci 8 ay Aynen. Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 8 ay Yeme & İçme konusunda 679 cevap paylaştı. sütlü 1 0 Yorumla
Sudebilir Takip Et Xper 1 Yaş: 22 8 ay Sade 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Sade başka güzel oluyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Sen neyli seviyorsan öyle olsun bütün kahveler senin olsun fincanlar da 😀😀
Neden öyle dedin
Kahve ve fincanları Çok sevdiğin için 😀
Evet özel ilgi alanım
Annemin özel fincanlarından çalıp göndereyim sana 😀😀
Özel mi :)
Tabi özel sadece özel misafirlere veriyor ben daha o fincandan içmedim 😀
Kıyamam, fincanlar öyle özel işte
O kdr özel olmamalı 🤣
Her zaman sade.. Canım kruvasan istedi.. Olmadı bu :))
Kruvasanla pek aram yok yaş pasta olaydı
Sqbah sqbah yaş pasta.. Bende chesscqke hayır demem şu anda :))
Kahve içmiyorum kadınlar da içmesin lütfen doğurganlık bitiyor kısır yapıyor 🫣😬🤢
Ben çok içtim bu zamana kadar
Üzdün 😔
Ben Sek içiyorum ben sadece Kahvenin tadı tek başına gelmeli
Sabah kahvemi içilir. Şşöyle güzel demli bi çay içilir aq
Sabah kahvem ilk olarak sütlü olur öğlen kahvem türk kahvesi olur...
Sabah kahve içmiyorum
Akşam peki?
Keyfime bağlı tamamen
Kahvemi her zaman sade içerim.
Arada farklı lezzetler deniyorum
Kahve hiç içemiyorum çaycıyım ben
Fark etmez ki duruma göre değişir bu
Sade tercih ediyorum.
Sütlü iyi olur
Sade içerim ki uykum açılsın
Kahvesiz içiyoruz. Çok iyi
Sabah mutlaka sade dediğin gibi ayıltıyor…
Genelde filtre kahve sütsüz
Sade
Sabah kahvesi sade olmalı
Sade
Olması gereken...
Ne önemi var ki 😅
Çok önemi var :)
Önemsediğim şey her ikisinin de kahramanıysa 😅
Sütlü
Bugün ben de öyle yaptım
Sütlü hafif oluyo
Sade