Yeme & İçme Kahveyi sade içmek midenizi bozmuyor mu? Yosungöz__ Takip Et Xper 7 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler9 ay Süpermiş, çok süperiz hepimiz. 🤩 Kahveyi sade içmek midenizi bozmuyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
m MarllboroRed Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 9 ay Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sadeye o kadar çok alıştım ki. Şekerli midemi almıyor. 0 0 Yorumla
Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 9 ay Hayır bozmuyor, daha sağlıklı derler hatta 0 3 Yorumla Yosungöz__ 9 ay Bunu ilk kez duyuyorum. 😳 Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay Evet sade kahve sağlıklıdır. Yorumla Yosungöz__ 9 ay Bende midemi bozuyor ama Yorumla
ByWαyɳe Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 9 ay Benim hiç bozmadı ama aç karnına kötü etkiliyor 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 9 ay Alıştım yıllardır ama az süt koyuyorum ya çok çok az 0 0 Yorumla
_GAƳGünlükleri_ Takip Et Xper 4 Yaş: 30 9 ay Türk kahvesi içmeyi severim ve bir zararını da görmedim ha çok içersem başım dönmeye başlıyor 0 0 Yorumla
lepetitprinces Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 9 ay Soğuk kahve mahvediyor yav 0 2 Yorumla Yosungöz__ 9 ay İce latte falan da mı Yorumla lepetitprinces 9 ay Evet Yorumla
Carerra Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 9 ay Kahveyi sade Severim aroması önemli benim için 0 0 Yorumla
Sedakaram Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 9 ay Sütlü olanlar midemi bulandırıyor. Tercih meselesi 0 0 Yorumla
Onlarla_Konuşuyorum Takip Et Xper 5 Yaş: 31 9 ay Sade içmiyorum ki suda katiyorum 0 3 Yorumla Yosungöz__ 9 ay Şeker yok, süt yok. Yorumla Onlarla_Konuşuyorum 9 ay Çok güzel oluyor vallahi kahvenin o saf tadını alıyorsun ya çok keyifli işte Yorumla Yosungöz__ 9 ay Çok acı Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 9 ay Yooo neden bozsun ki 0 1 Yorumla Yosungöz__ 9 ay Çok acı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Sadeye o kadar çok alıştım ki. Şekerli midemi almıyor.
Hayır bozmuyor, daha sağlıklı derler hatta
Bunu ilk kez duyuyorum. 😳
Evet sade kahve sağlıklıdır.
Bende midemi bozuyor ama
Benim hiç bozmadı ama aç karnına kötü etkiliyor
Alıştım yıllardır ama az süt koyuyorum ya çok çok az
Türk kahvesi içmeyi severim ve bir zararını da görmedim ha çok içersem başım dönmeye başlıyor
Soğuk kahve mahvediyor yav
İce latte falan da mı
Evet
Kahveyi sade Severim aroması önemli benim için
Kahve çay sevemiyorum
Hayır alıştım gayet güzel
Hayır bozmuyor hergün içerim
Bir fincan içilirse bişey olmaz
Şu an midemi her şey bozuyo xjjd
Sütlü olanlar midemi bulandırıyor. Tercih meselesi
Yok problem olmuyor
Bozmaz ama aç karnına kötü olur