Yeme & İçme Arkadaşlarla buluşunca kahve mi, çay mı içersiniz? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Kızlarla olunca kahve ağırlıklı oluyor bizim, sizde durumlar nasıl? Arkadaşlarla buluşunca kahve mi, çay mı içersiniz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 9 ay Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. bana fark etmez. 0 0 Yorumla
JohnWalter Takip Et Xper 3 Yaş: 30 , eic 100% 9 ay Kahveyi bırakmak için hayat mücadelesi veriyorum fakat Star'da da çay isteyince birden kırahathane dayısı gibi hissediyorum kendimi 🤦♂️ 0 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 9 ay ben cay iciyorum da arkadaslarim kahvenin her turunu iciyo malsf 0 0 Yorumla
Kampçı_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 9 ay Kahve. Yeri ayrıdır 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay Aşk ve ötesidir :) Yorumla Kampçı_ 9 ay 40 yıllık hatırı vardır 🤗 Yorumla
blacktalisman Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 9 ay Kahve 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay Erkekler çay içiyor genelde Yorumla
Callous_Man Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 101% 9 ay Kızlarla olunca benim de kahve içesim geliyor 0 0 Yorumla
AsilSessizlik Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 9 ay Hiç buluşma yaşamadım desem daha doğru olur 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 9 ay Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Genelde kahve 0 0 Yorumla
u seanfey Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 9 ay Yeme & İçme konusunda 349 cevap paylaştı. Kahve içeriz 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 9 ay Yeme & İçme konusunda 679 cevap paylaştı. kahve 0 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 9 ay Yeme & İçme konusunda 489 cevap paylaştı. Cay içeriz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
bana fark etmez.
Kahveyi bırakmak için hayat mücadelesi veriyorum fakat Star'da da çay isteyince birden kırahathane dayısı gibi hissediyorum kendimi 🤦♂️
ben cay iciyorum da arkadaslarim kahvenin her turunu iciyo malsf
Kahve. Yeri ayrıdır
Aşk ve ötesidir :)
40 yıllık hatırı vardır 🤗
Kahve
Erkekler çay içiyor genelde
İlk kahve baktık muhabbet uzuyor direk çay
Kızlarla olunca benim de kahve içesim geliyor
Genellikle kahve içeriz
Hiç buluşma yaşamadım desem daha doğru olur
Cola çekirdek meybuz lahmacun
Kahve şekersiz olsun lütfen 😁