Yeme & İçme Ben kahve içiyorum, siz de içer misiniz? fesfs Takip Et Master Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 89 Yapay Zekaya Sor Herkese afiyed...😜😜😜icelim keyflenelim ayılalım haydi yallah sjsj Ben kahve içiyorum, siz de içer misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 17 kişi beğendi
TꪊƝișș Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 9 ay Yav ne kahveymiş arkadaş vallaha kusacam artık. Bir kişi daha kahve sorusu sorarsa gidecem buralardan 0 1 Yorumla fesfs 9 ay Ahahah tamam tamam Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 9 ay Evet içerim ama kendim yaparım.Baskasının kahve anlayışı ya da yapışını çok begenmiyorum. 0 0 Yorumla
raif1923 Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% 9 ay sana likörlü kahve içirip kötü emellerine alet isteyenlere karşı dikkatli ol 0 0 Yorumla
AsilSessizlik Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 9 ay Ben sabahları kahve içmem öğleden sonra içerim 0 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 9 ay Yatıcam birazdan o yüzden içmesem daha iyi olur. Sana afiyet olsun 0 0 Yorumla
SirSilas Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% 9 ay Bi fal bakanımız olsa daha da güzel olurdu :D 0 0 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 9 ay İki güntür icmiyo Rum. 1 8 Yorumla fesfs 9 ay Aa nedenki Yorumla SymrnaCityStyle 9 ay Çünkü Yorumla SymrnaCityStyle 9 ay Şu Yorumla SymrnaCityStyle 9 ay Sıralar Yorumla SymrnaCityStyle 9 ay Uyku Yorumla SymrnaCityStyle 9 ay Problemlerim Yorumla SymrnaCityStyle 9 ay Var. Yorumla fesfs 9 ay Kendimi wp te yazişiyor gibi hissettim haaha Yorumla
Delulukitty Takip Et Xper 3 Yaş: 21 9 ay Bol köpüklü , orta kavrulmuş, sade bir Türk kahvesiyse hayır demem. 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% 9 ay Yok içmem varsa limonlu su alırım eheh 0 4 Yorumla fesfs 9 ay Ahaha sen ne seven Yorumla MadagaskarAslanı 9 ay Buzlu suBuzlu limonlu su 😅😅😅 Yorumla fesfs 9 ay 😂😂soda Yorumla MadagaskarAslanı 9 ay Olur 😅 Yorumla
TS_QueenWolfWoman Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 8 ay İçerim güzel olur afiyetler olsun. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 9 ay Yeme & İçme konusunda 451 cevap paylaştı. Elinden içelim atkadasim afiyetler olsun 0 0 Yorumla
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 9 ay Bende şu an kahve içiyorum, afiyet olsun bize 😃 0 0 Yorumla
s MFBH22 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 9 ay Yeme & İçme konusunda 337 cevap paylaştı. İçerim tabi ❤️ 0 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 9 ay İçeyim şöyle güzel bir keyif kahvesi. 0 0 Yorumla
ByWαyɳe Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 9 ay Birazdan öğle yemeği yiyeceğim sonra içerim tabi 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 9 ay Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kahvesiz olmaz 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 9 ay Aşkım ben de yeni yaptım afiyet olsun 0 0 Yorumla
OdaOlmadı Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% 9 ay Şimdi geldi benim de , hadi içelim karşılıklı. 0 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 9 ay Yeme & İçme konusunda 489 cevap paylaştı. Olsa içerim 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 9 ay Yeme & İçme konusunda 513 cevap paylaştı. İçerimm 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Yav ne kahveymiş arkadaş vallaha kusacam artık. Bir kişi daha kahve sorusu sorarsa gidecem buralardan
Ahahah tamam tamam
Evet içerim ama kendim yaparım.
Baskasının kahve anlayışı ya da yapışını çok begenmiyorum.
sana likörlü kahve içirip kötü emellerine alet isteyenlere karşı dikkatli ol
Ben sabahları kahve içmem öğleden sonra içerim
Yatıcam birazdan o yüzden içmesem daha iyi olur. Sana afiyet olsun
Bi fal bakanımız olsa daha da güzel olurdu :D
İki güntür icmiyo Rum.
Aa nedenki
Çünkü
Şu
Sıralar
Uyku
Problemlerim
Var.
Kendimi wp te yazişiyor gibi hissettim haaha
Bol köpüklü , orta kavrulmuş, sade bir Türk kahvesiyse hayır demem.
Yok içmem varsa limonlu su alırım eheh
Ahaha sen ne seven
Buzlu su
Buzlu limonlu su 😅😅😅
😂😂soda
Olur 😅
Kahvesiz güne başlama olmaz
İçerim güzel olur afiyetler olsun.
afiyet bal şeker olsun
Kahve sevmem hele sabah sabah
Afiyet olsun cano 💞
Elinden içelim atkadasim afiyetler olsun
Sen yapacaksan ve beleş se içerim
Bende şu an kahve içiyorum, afiyet olsun bize 😃
İçerim tabi ❤️
Ismarlarsan iceriz sjsj
İçeyim şöyle güzel bir keyif kahvesi.
Varsa bir biranızı içerim
Birazdan öğle yemeği yiyeceğim sonra içerim tabi
Kahvesiz olmaz
Bende içerim orta olsun
Offf cok guzek gorunuyooo
İçtim. Afiyet olsun sana
Elimde kahvem ben de içiyorum şu an
İçerim tabii göndersenee
Aşkım ben de yeni yaptım afiyet olsun
benimki prilsiz olsun
Şimdi geldi benim de , hadi içelim karşılıklı.
çay aldım şimdi afiyet olsun
İçerim
İçerim
Kahvenin her hali güzel
içermisiniz diyon sonra ısmarlamıyon 🤭🤣
Olmaz
Kahve verirseniz
İçeriz
Evet bende içiyorum.
Yapta içelim
Olsa içerim
Afiyetto madam