Yeme & İçme Kahve keyfinizi ikiye katlamak için fincanlarınızın görselliğine önem veriyor musunuz? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Ben bu detaya çok dikkat ediyorum. Fincanın güzelliği de kahve keyfimi inanılmaz derecede etkiliyor. Kahve keyfinizi ikiye katlamak için fincanlarınızın görselliğine önem veriyor musunuz? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. dikkat etmem 1 4 Yorumla Bahtıgüzel00 10 ay Barışım ya Her şeye muhalif :) u Barış_LonelyForever 10 ay :) Bahtıgüzel00 10 ay Seviliyorsun u Barış_LonelyForever 10 ay Sende 🌹🌺🌺
twinkle__ Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 101% 10 ay Pek önem arz etmezdi önceden ama annem sayesinde alıştım. Daha tatlı oluyor sanki:) 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 10 ay Daha keyifli oluyor, kendine özeniyorsun bir kere :) twinkle__ 10 ay Evet kesinlikle doğru :)
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 10 ay Kahve fincanlarım da kupalarım da çok önemli olur elbette. Sunumda estetiği önemserim her zaman. 1 0 Yorumla
BuDamıOfsayt_69 Takip Et Guru Yaş: 100 , eic 100% 10 ay Tabi ki çok önemli bir detay 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 10 ay Evet öyle Yorumla BuDamıOfsayt_69 10 ay Aynen 👍 Yorumla
GözümmKIIZarıyor Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 10 ay Çekiliş mı var 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 10 ay Hayır yok. Yorumla
FestinaLente8 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 100% 10 ay değişik fincanları kullanmayı seviyorum. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 10 ay En bayıldığım Yorumla
Yalnızlığı_Seven Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 10 ay Hayır benim için mühim değil fincan olsun yeterli. 1 0 Yorumla
Wayne_Jenkins Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 10 ay Hayır ne önemi var 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 10 ay Çok büyük önemi var Yorumla Wayne_Jenkins 10 ay Benim için sadece kahve içmekten ibaret Yorumla
YecücMecüc Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 10 ay Veriyorum 1 7 Yorumla Bahtıgüzel00 10 ay Benim gibi bir fincancı daha :) Yorumla YecücMecüc 10 ay Fıncan ince, hafif ve görseli şölen olmalı Yorumla Bahtıgüzel00 10 ay Ben ayaklı ve yaldızlı fincanları seviyorum. Kupalarda da öyle Yorumla YecücMecüc 10 ay Ben pek kupa kullanmıyorum ama fıncanda yaldızlı hoş olabilir Yorumla Bahtıgüzel00 10 ay Fincanda yaldız severim. Gıld, rose gold harika Yorumla YecücMecüc 10 ay Benim sevdiğim ise narin kadın figürleri, doğa ve çiçek içerikli desenler ama gold severim tabi Yorumla Bahtıgüzel00 10 ay Onlar da goldla birleşince efsane oluyor zaten :) Yorumla
koyluguzeli00 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 10 ay Sevmem turk kahvesi fal icin icerim sadce 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 10 ay Fincan çok önemli bende :) Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 10 ay Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ben lezzetciyim. Lezzet yoksa boş 0 0 Yorumla
n_m88 Takip Et Xper 1 Yaş: 22 10 ay Evet 1 4 Yorumla Kiangs23 10 ay Kahve yapıyorum sende içer misin ☕️ Yorumla Bahtıgüzel00 10 ay @Kiangs23 ben içerim 🤣🤣 Yorumla Kiangs23 10 ay Tabii seve seve ikram ederim ☕️🙂 Yorumla Bahtıgüzel00 10 ay @Kiangs23 ne iyi kalplisin teşekkür ederim ❤️ Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 10 ay Yeme & İçme konusunda 679 cevap paylaştı. onem veririm 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
dikkat etmem
Barışım ya Her şeye muhalif :)
:)
Seviliyorsun
Sende 🌹🌺🌺
Pek önem arz etmezdi önceden ama annem sayesinde alıştım. Daha tatlı oluyor sanki:)
Daha keyifli oluyor, kendine özeniyorsun bir kere :)
Evet kesinlikle doğru :)
Kahve fincanlarım da kupalarım da çok önemli olur elbette. Sunumda estetiği önemserim her zaman.
Tabi ki çok önemli bir detay
Evet öyle
Aynen 👍
Çekiliş mı var
Hayır yok.
değişik fincanları kullanmayı seviyorum.
En bayıldığım
Hayır benim için mühim değil fincan olsun yeterli.
Hayır ne önemi var
Çok büyük önemi var
Benim için sadece kahve içmekten ibaret
Veriyorum
Benim gibi bir fincancı daha :)
Fıncan ince, hafif ve görseli şölen olmalı
Ben ayaklı ve yaldızlı fincanları seviyorum. Kupalarda da öyle
Ben pek kupa kullanmıyorum ama fıncanda yaldızlı hoş olabilir
Fincanda yaldız severim. Gıld, rose gold harika
Benim sevdiğim ise narin kadın figürleri, doğa ve çiçek içerikli desenler ama gold severim tabi
Onlar da goldla birleşince efsane oluyor zaten :)
Sevmem turk kahvesi fal icin icerim sadce
Fincan çok önemli bende :)
Ben lezzetciyim. Lezzet yoksa boş
Evet
Kahve yapıyorum sende içer misin ☕️
@Kiangs23 ben içerim 🤣🤣
Tabii seve seve ikram ederim ☕️🙂
@Kiangs23 ne iyi kalplisin teşekkür ederim ❤️
Hayır
onem veririm