Sabahları uyanır uyanmaz kahve mi içersiniz, telefona mı bakarsınız yoksa sessizce günü karşılamayı mı tercih edersiniz? Alışkanlıklarınızı paylaşır mısınız? Kahve için kuyruğa giriyoruz biz

Sabahları uyanır uyanmaz kahve mi içersiniz, telefona mı bakarsınız yoksa sessizce günü karşılamayı mı tercih edersiniz? Alışkanlıklarınızı paylaşır mısınız? Kahve için kuyruğa giriyoruz biz
Harala gürele güne başladığım anlar çok benim hayatım da. Gözümü açıp bazen aynaya bakamadan hastaneye yetişmeye çalıştığım da oluyor. Veyahut sakin sessiz tavana baktığım da 😊
Su içerim. Gece uykuda kaybedilen suyu yerine koymak vücut için çok önemli. Kahvesiz olmaz kafasını anlayamıyorum kahve bir keyif sembolü bence ve gün içinde içmek daha iyi gelir illa iceceksem Türk kahvesi olmalı. İnsan vücudu bir bardak kahveyi sindirmek için 4-5 bardak suya ihtiyaç duyuyor yaz kış farketmez kahveyi çok tüketmek çoğu susuz olan insanın vücudunda daha fazla alarm tuşuna aynı anda basıyor
Her sabah işe geç kaldığım için, tezgahta aniden beliren portakal suyumdan bir yudum alır ayakkabımı bağlarken de sigaramı yakarım.
Anaaaaa, dün seni andım 😂😂😂 Neredesin sen
Her sabah böyle oturup 10 15 dakika boyunca yerdeki halıyı izleyip hayatı sorgulamak favori aktivitem
Cevap
24Cevap
Sigara ve kahve içerim
Öfff ben de 😐
Afiyet olsunn 🌻
Kahveyi ocağa koyup telefonla tuvalete uçuyorum dnkskm
Aaa bu ben ahahahah
Kahve 😋 Bugün sütlü kahve yaptım, meşrubat bardağıyla içtim yetmiyo diye 😂😂 şu an tansiyonum düşüyor elim ayağım titriyor haber almazsanız 112 yi arayın 😂
İlk olarak su içerim, kahvaltı yapacaksam çay içiyorum birkaç saat sonra da güne kahve ile devam ediyorum.
Günaydın su içerim ilk yaptığım odur çünkü vücut bayağı susuz kalıyor ve en sağlıklı olması gereken sabahleyin Su içmek
Sabahları uyanınca kendimi arıyom çok dağınık yatıyom ya ben ancak buldum birazdan kalkcam söz iki dk daha
Duvarla bakışırım, ben nerdeyim adım ne, bugün ne yapicaktim gibi gibi hayati sorgulayarak uyanırım
Tabiki su içerim sağlıklı yaşam gurusu olan biri için soru mu bu.🤪
Günaydın, bend ebu makünadan alıcam güzel mi
Espresso mu içerim 🤩 içmeden uyanmış saymam kendimi 😌
Yoldan geçen araçların sesini dinleyerek strese girip kahvenin tuşuna basıyorum
İşe gideceğim gün direkt hazırlanırım. işe gitmediğim gün telefona bakarım.
manit yazmis mi diye bakarım ilk, yazmamissa ben günaydın yazarım.
ben de de durum aynı ya ilk khve sonra pc ve telf
Kesinlikle önce acı bir kahve icerim
Kahve öğlen keyiflik bende
Kahve suyu ısıtıp duş almak
Su sonra güzel bir kahve.
Su içerim duşa girerim
Limonlu suyum ve temiz havam öncelikli her zaman.
Kahve telefon çikolata
El yüz yıkarım \sade acı bir kahve
Her gün kesin taze sıkılmış portakal suyu
Cay alıp gelir çay sigara içerim
Günaydın 🌞
Türk kahvesi
su içmeden gözlerimi açmam
Su içerim.
Water
Su veya çay
Kahve içiyorum.
WC gitmek