Kişilik & Karakter Günaydınnnn, güne hangi içecek ile başladınız? Myblue2025 Takip Et Yoda Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 48 Yapay Zekaya Sor Beni uykusuz bırakan arkadaşa sesleniyorum, içecekler senden olacak..😂https://youtu.be/OK1IFG2HMtg?si=BEPQWkgkzi2R01Rp Günaydınnnn, güne hangi içecek ile başladınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Sigara ile başladım 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 20,2b cevap paylaştı. Günaydın daha bir şey içmedim gadası 0 0 Yorumla
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Birisi için uykusuz kaldıysan o birisi bunun kıymetini bilmiyosa onu mıhlama yapim. 😏 Duy ula. 1 1 Yorumla Myblue2025 1 yıl Yap melom en ufak şeyde sana yönlendiricem zaten..😂 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Su ile başladım.. 1 3 Yorumla TatlıKızzzz34 1 yıl Tünaydın bu arada.. 😅 Yazmayı unutmuşum.. Yorumla Myblue2025 1 yıl Afiyet olsun canım..😌 Yorumla TatlıKızzzz34 1 yıl Teşekkür ederim canım.. 😊 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14,6b cevap paylaştı. Şu içerim genelde uyanınca 0 0 Yorumla
u Dark_Scourge Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Kahve ile başladım 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Günaydın. Klasik kahve 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. sütlü nescafe ileçok nadir sütlü içerim : ) 1 2 Yorumla Excitementanil4511 1 yıl Çok güzel oluyor tadı bırakıyorsun da bağımlılık yaratiyor yac Yorumla Excitementanil4511 1 yıl Yav* Yorumla
BuOlsa Takip Et Master Yaş: 42 , eic 34% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. Ilk Su'du sonra Kahve 0 0 Yorumla
The_Blackman Takip Et Xper 5 Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl Çay içmeden kendime gelemiyorum : )) 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,4b cevap paylaştı. Sabah işe gelir gelmez bir tk yaptım kendime 0 0 Yorumla
sacmaliklardunyasi2 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 78% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 423 cevap paylaştı. Önce su, sonra kahve... 0 0 Yorumla
Yaleleyyalelee Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kahveyle başlar çayla devam ederim 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13b cevap paylaştı. Kahve 1 0 Yorumla
u Cendere1910 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kahve 1 0 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Otobusteyim. 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kahveyle 0 0 Yorumla
Princessax Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Tabii ki su 💦 0 0 Yorumla
Tersy Takip Et Master Yaş: 47 , eic 58% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Papatya çayı ✌️ 0 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Suyla başlıyorum… 0 0 Yorumla
YorgunBirCicek Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Su 0 0 Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Su ile 0 0 Yorumla
serseriibeyy Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 472 cevap paylaştı. Su ile başladım :) 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çayyyyy 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Sigara ile başladım
Günaydın daha bir şey içmedim gadası
Birisi için uykusuz kaldıysan o birisi bunun kıymetini bilmiyosa onu mıhlama yapim. 😏 Duy ula.
Yap melom en ufak şeyde sana yönlendiricem zaten..😂
Su ile başladım..
Tünaydın bu arada.. 😅 Yazmayı unutmuşum..
Afiyet olsun canım..😌
Teşekkür ederim canım.. 😊
Şu içerim genelde uyanınca
Kahve ile başladım
Günaydın.
Klasik kahve
Siyah kahve az şekerlii 💕
sütlü nescafe ile
çok nadir sütlü içerim : )
Çok güzel oluyor tadı bırakıyorsun da bağımlılık yaratiyor yac
Yav*
En sertinden bir kahveyle