Yeme & İçme Evinizde Türk kahve makinesi mi, espresso makinesi mi var? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Kahve makinesi o kadar yaygın ki almayan az kalmıştır. Espresso bir tık pahalı gelebilir diye düşünüyorum. Evinizde Türk kahve makinesi mi, espresso makinesi mi var? Cevapla Pahalı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
imbackbitchezzz Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 10 ay Ikisi de yok, ben kafe miyim ya bi de ona ugrascam... cezve var isteyene turk kahvesi yaparim ama icmem ben 0 0 Yorumla
7densonra Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 10 ay Deloghni nin espresso makinasi var cok memnunum 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 10 ay O iyidir zaten Yorumla
Merve296 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 10 ay turk kahve makinesi 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 10 ay Hepimizde olan ürün Yorumla
Parlayanyıkılışş Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Türk kahvesi Makinesi var her gun içerim 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 10 ay O hepimizde var sanırım :) Yorumla
ebraristeben Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% 10 ay kahve icen biri degilim ama su makine cok cekici geliyor 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 10 ay Neredeyse 1 yıldır kendi evimde değilim. Ne var ne yok onu bile unuttum 😔 0 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 10 ay Türk kahvesi ve çay var ama ocakta yapılanın zevki yine de başka semaver köz tadı gibi… 0 0 Yorumla
1yenimesaj Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 10 ay Türk kahvesi 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 10 ay Türk kahvesi candır Yorumla
tubabenn Takip Et Xper 5 Yaş: 26 10 ay Makineye gerek yok cezve en iyisi onun tadını hicbirsey vermiyor 0 0 Yorumla
u seanfey Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 10 ay Yeme & İçme konusunda 349 cevap paylaştı. espresso makinesi var gayet memnunum 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 10 ay Yeme & İçme konusunda 679 cevap paylaştı. tür kahve makinesi 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 10 ay Yeme & İçme konusunda 451 cevap paylaştı. Var evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ikisi de yok, ben kafe miyim ya bi de ona ugrascam... cezve var isteyene turk kahvesi yaparim ama icmem ben
Deloghni nin espresso makinasi var cok memnunum
O iyidir zaten
turk kahve makinesi
Hepimizde olan ürün
Türk kahvesi Makinesi var her gun içerim
O hepimizde var sanırım :)
kahve icen biri degilim ama su makine cok cekici geliyor
Neredeyse 1 yıldır kendi evimde değilim.
Ne var ne yok onu bile unuttum 😔
Türk kahvesi ve çay var ama ocakta yapılanın zevki yine de başka semaver köz tadı gibi…
İkisi de yok
Frenc pres cam cezve öğütücü vs Manuel yapıyorum 😀😀
Türk kahvesi
Türk kahvesi candır
Makineye gerek yok cezve en iyisi onun tadını hicbirsey vermiyor
Bizde sadece cezve var.
Türk kahvesi Makinesi
Yok canım tarih öncesi çağda yaşıyoruz
espresso makinesi var gayet memnunum
Yok ama hediye edeceksen adresi veriyim
Her ikisi de 👍
Türk kahve makinesi var