AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
226Cevap
taktigim yok aslında öyle.. içine buz atmak falan olabilir
Kendim yapar içerim
Tüm malzemeler var
Sert ve çok az şekerli ayarı favorim
Kahve süt buz tarif zaten belli sanki jdjdjd sütü köpürtmek güzel olabilir tabi bir de damak zevkine bağlı sert bir kahve mi seviyoruz yoksa sütlü mü ben ikisini de seviyorum şahsen güzel demlenmiş cold brew e de hayır demem iced latte ye de
100 gram filtre kahve 1,5 L suyu dolapta 1 gece bekletip süzüyoruz içine bol buz atıyoruz mis. Bazen içine vanilya da koyuyorum.
Sizde 20 çeşit soğuk kahvenin tadına Philips LatteGo ile ulaşın ve havanınız 5500 olsun.
Ne kadar deneyimlemek istesem de evde benden başka kahve içen olmadığı icin french press le yola devam
Bu Sicak Havada Benim Tercihim İce mocha Tabikide. sabahları İse Filtre kahve Ayilmak İçin bire Bir Yanliz Makine Kesinlikle Alinmasi Lazim Bence Sadece Yaza Yönelik Dusunmeyin Kışında İsinize Yarar Kacirmadan Alin Derim
Philips LatteGO 5500 serisini bana doğum günümde babam aldı geçen ay. Çok memnunum. Çeşit çeşit kahve yapıyorum. 🤩
İyi bir kahvenin arkasında mutlaka philips vardır
İş yerinde kullanıyoruz bu makineyi gerçekten aşırı iyi😎
bir kere philisin her rünü çok kalite bu ürünü de aynı şekilde kalitedi aldığım herkese de tavsiye ettim. Çok da memnnum
@yesimsalkim ne kadara almistiniz
Soğuk filtre kahve sogutulup içine iki top vanilyalı dondurma konulmuş bardağa ilave edilir üstüne krema rendelenmiş çikolata ve yanına rulo kat afiyet olsun
Ben bir keresinde komşu yapmıştı soğuk kahve içmiştim onun dışında kendimiz evde hiç yapmadık ama güzel bir cihaza benziyor alıp denemek lazım emeğinize sağlık
kahveyi sutle karistirip kopurtene kadar karistirip buzluga atiom canim cektiginde dondurma gbi kasikla alip ustune sadece sut dokup soguk soguk iciom
Kahve hakkında pek taktiği yok ama Türk kahvesi yaparken içine bir tane buz atınca daha köpüklü oluyor. Bide vanilya latte içine karamel koyunca karamel machiato yapmış oluyorsunuz.
Cold Brew. Kahve çekirdeklerini öğütüp, soğuk su ile karıştırın ve 12-24 saat buzdolabında bekletin. Ardından süzün. Yerine göre, daha az acı bir tat elde edersiniz.
soğuk kahve aşığı biri olarak bu makineye bayılıyorum
Sicak suyla granul kahveyi eritip iyice kopurtuceksin baska bi kapta sut vanilya ve nescafeyi karistirip kopurtceksin sonrada buzlu bardaga once sutlu karisimi sonrada diger granul kahveyi dok mis
Ben şahsen soğuk veya sıcak kahve sevmiyorum çok zararlı dişlere
Evde yapılan soğuk kahve baya güzel bir şey
BAYILDIM Tüm yazımı kurtardı. Ne zaman serinlemek istesem benimle. Kahvelerim artık profosyonel seviyesinde. Harika!!!
Mesele soğuk kahveyse metal bir shaker alır çok rahat ve kolay kahve yapabilirim ama mesele espresso ise ozaman başka tabi
Soğuk kahve yapmakla ilgilenmiyorum çünkü sevmiyorum ama Philips kahve makinesi bende var memnunum
Philipssin herşeyi çok harika ve güzel latte go ile birbirinden mükemmel kahveler yapılabiliyor
Kızlar şeker ve suyu eritip üstüne kakao eklerseniz çikolata şurubu yapmış olursunuz aklınızda bulunsun kahveleriniz çok güzel olur
Aşırı güzel ve kullanımı kolay ürün. Bu sıcaklarda mis gibi soğuk kahvemi yapıp, balkondan manzarayı seyrederken yudumluyorum.
Kahveyi buz kalıplarında dondurup üzerine soğuk sütü koyup içiyorum hem çok basit hem çok lezzetli oluyor
Kesinlikle maximuslu soğuk kahve herkesin denemesi lazım. Biz yaptık ve kesinlikle kahvenin tadını aromasını 3-4 kat daha güzelleştiriyor.
açılın:
bir çay bardağı süt
3 çorba kaşığı dondurma
1 shot baileys
yallah blender'a
Kahve kalp çarpıntısını tetikliyor en iyisi soğuk sunun altına girmek hem kan dolaşımını hızlandırıyor hem cildi besliyor en iyisi
bence en iyisi ice latte ya. Bol buzlu ve bol sütlü. Tabi biraz matcha eklemek de iyi olabilir
Daha önce denedim ama bence cok gerek olmayan bi ürün bir filtre kahve makinanız olsun işinizi görür
Valla soğuk olması kesmiyor şöyle bol çikolatalı vanilyalı kahve icine de buz küpleri güzel olurdu
Önce süt koyuyorum bardağa üzerine de biraz toz vanilin döküp karıştırıyorum. Diğer yandan kahveyi kopurtup birleştiriyor cok güzel oluyor
En güzel kahve bence bol köpüklü şekerli kahve
Ay şimdiden canım çekti gerçekten soğuk kahve gibisi yok içtikçe insanın içesi geliyor içi açılıyor
Philips in herşeyi kaliteli gerçekten bu yorumlara katılıyorum
Philips güzel marka pahali olmazsa
Güzel bir dondurma üzerine Espresso... Muhteşem.. 💯
Philipssin lattego ile harika kahveler bizi bekliyor
Herhangi bir taktiğim yok çünkü soğuk kahve tüketmiyorum sevmiyorum
Kahveyi buza çevirin sonra bardağa koyup üzerine süt dökün
Olabildiğince buz koymsk. Kahve miktarını çok sütü az tutmak
Şimdiki nesil kahve içmiyor ki. Kahve aromalı çikolatalı süt seviyor :D
Ay çok severim buz gibi kahve olacak bu sıcaklarda iyi gider
Şeker az kahve çok süt az buz çok olacak mis gibi oluyor öyleee ve biraz kakao ekliyorumm
Philips latteGo ile harika bir kahve tarifi teşekkürler
Türk kahvesiyle çok aram yok ama soğuk kahve güzel oluyor
Kahvenin sıcak olanı daha makbuldür diye düşünüyorum
Bardağın pek bi önemi yok önemli olan verdiği bıraktığı tat
Önceden kendi tek taşımızı kendimiz alırdık. Şimdi kendi kahvemizi de kendimiz yapıyoruz 😆
Benim favorim soğuk lungo ya kahvw makinesinde çok güzel oluyor
Biz sıcak kayve bulamiyoz millet soğuk içiyor
Kesinlikle buzlu olacak yoksa çekilmez bu sıcakta ne olursa olsun
Ben soğuk filtre fındık aromalı az şekerli kahve seviyorum deneyin harika oluyor
Philips ile harika kahveler şimdiden afiyet olsun
Buzz gibi, kopukli ve buz kupleri olsun yeter yaaaa
İlaç gibi iyi gider, bu sıcakların en etkili yöntemi.
Çok fazla taktiğim yok , ben sadece iced americano kızıyım
sıcak kahveyi buzla karıştırıyorum güzel oluyor