Hava çok sıcak ve aklımda tek bir şey var!
Bir anda modumu yükseltecek o buzzz gibi soğuk kahve… 😍 O zaman acil soğuk kahve molası! 🆘🥤🧊
Herkesin soğuk kahve tarzına kimse karışamaz: Seni barista gibi havalı yapan özel soğuk kahve taktiklerin neler?
Belki biraz aroma, baktıkça içini açan havalı bardaklar, pinterest havası yaratan cam pipetler (benim favorim kesinlikle bu 🥰)… Belki kimsenin bilmediği sana özel bir taktik, işte en çok onu merak ediyorum. 🫶👀
Philips LatteGo ile havanı 5500 yapacak soğuk kahveler şimdi tek tuşla evinde, biraz daha hava katmak senin elinde. 😎☀️

Bu yaz havanı 5500 yapacak Philips LatteGo 5500 Serisi Espresso Makinesi’ne yakından bakalım:
😎 Tek tuşla barista modunu aç! Evinde 20 çeşit sıcak ve soğuk içecek hazırlama imkanı.
🥛 Patentli LatteGo süt sistemi sayesinde, normal sütle de bitkisel sütlerle de köpüğün hep yumuşacık!
🤫 %40’a kadar daha sessiz* öğütme sağlayan SilentBrew Teknolojisi ile herkes uyurken bile kahve keyfin seninle!
🚀 QuickStart: Bekleme yok, kahven istediğin an hazır!
🫶 12 kademeli öğütme: Kahven sen nasıl istersen öyle.
💦 AquaClean filtre ile temizleme ve kireç derdin yok.
👥 Kişiselleştirilen profillerle ne seni ne arkadaşlarını unutmaz. Herkesin zevkine göre kahve.
📲 Daha fazla havalı taktiğe ihtiyaç duyduğunda: HomeID uygulamasıyla yanında!
Philips LatteGo ile bu yaz havam 5500! Senin neden olmasın? 🧊🥤🤩
İyi bir kahvenin arkasında mutlaka Philips vardır. 💙
Biraz buz, biraz hayal gücü! Senin yaratıcı taktiklerinle Philips LatteGo’nun mükemmel kahvesi birleştiğinde soğuk kahven çok daha havalı olacak! 😍
Şimdi kısa bir kahve molası, cevaplarda buluşuyoruz: Senin soğuk kahve taktiklerin neler?
*Daha önceki Philips espresso makinelerine göre
Bu içerik bir iş birliğine aittir.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
226Cevap
Aşığım ona aşık 😍 Bu yazın başında almıştım Philips LatteGo'yu. Tüm yazımı kurtardı. Ne zaman serinlemek istesem kendime lezzetli ve bol buzlu bi soğuk kahve yaptım. 😎 Bu işte artık uzmanım diyebilirim. En sevdiğim özelliği ise 20 çeşit sıcak ve soğuk kahve yapma özelliği oldu. ✅
Phılips’in herşeyi çok güzel. gerçekten kendini tam anlamıyla geliştirmiş bir marka süpürgesini kullanıyorum ben senelerdir evimi süpürmüyor müşüm bunu Philips süpürge aldıktan sonra farkettim. kahve makinesi almayı düşündüm ama bütçemi çok aştığı için almadım muadil bir ürün alıp hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. o yüzden phılips alana kadar sabırla bekleyeceğim. işini bu kadar önemseyen kullanıcıya her seferinde daha güzel bir seçenek sunan bir marka olması ayrıca taktire şayan zaten.
sana katılıyorum
Bildiğin iksir tarifi veriyorsun bilmeden. Senin o keyif aldığın içecekler ve soğukluğu kalbini, bağırsaklarını bağırtıyor içeride sen duymuyorsun zira büyülüsün akılsız bir kafa ile o bedenine herşeyi söküyorsun. Burada bir dünya çocuk var şefkat gösterip doğruları işaret etmen gerekirken kötü örnek oluyorsun. Has viski görseli haaaa kahve...
Harika paylaşım. Çok beğendim. Tanıyorum, biliyorum ve kullanıyorum. Philips LatteGo 5500 Serisi Espresso Makinesi’ni tercih etme sebebim, öğütmesi çok pratik, temizleme derdi yok diyebilirim ve sıcak soğuk 20 den fazla çeşit var. Doğaçlama da tapıyorum ben. Veeee Patentli LatteGo süt sistemiyle özel organik sütümü kıllanarak elde ettiğim lattemi ben bu sıcaklarda buzlu tüketmeyi çoook seviyorum. İyi ki varsın PHİLİPS ☕️
soğuk kahveci hiç olamadım ya ama sıcak khvenin her çeşidini tüketmeyi seviyorum philips elektronik ürünlerde dev bir marka olduğunu biliyorum bir çok ürününü de kullanıyorum bu ürününü en kısa zmnda deneyeceğim
Ben kendi kahve demliğimle ayrıca süt köpürtücü ile kendi damak lezzetime göre yapıyorum
buzlu kahveye süt ekleyip karıştırıyorum, bazen vanilin de koyuyorum çok güzel oluyor. Bir de cam bardakta içince daha bi keyifli geliyor nedense.
Aşığım ona aşık Bu yazın başında almıştım Philips LatteGo'yu. Tüm yazımı kurtardı. Ne zaman serinlemek istesem kendime lezzetli ve bol buzlu bi soğuk kahve yaptım. Bu işte artık uzmanım diyebilirim. En sevdiğim özelliği ise 20 çeşit sıcak ve soğuk kahve yapma özelliği oldu.
Açıkçası ben soğuk kahve sevmiyorum ama Philips ile harika kahveler yapıyorum sadece soğuk kahve tercih etmiyorum yoksa philips'in makinesinden çok memnunum
Soğuk kahve hazırlamanın çeşitli teknikleri vardır. En popüler olanı, öğütülmüş kahvenin soğuk suda uzun süre (genellikle 12-24 saat) bekletilmesiyle elde edilen cold brew yöntemidir. Bu yöntemde kahvedeki acı tatlar ve asitler daha az çözündüğünden, sonuç olarak daha yumuşak ve tatlı bir kahve konsantresi elde edilir.
Harika paylaşım. Çok beğendim. Tanıyorum, biliyorum ve kullanıyorum. Philips LatteGo 5500 Serisi Espresso Makinesi’ni tercih etme sebebim, öğütmesi çok pratik, temizleme derdi yok diyebilirim ve sıcak soğuk 20 den fazla çeşit var. Doğaçlama da tapıyorum ben. Veeee Patentli LatteGo süt sistemiyle özel organik sütümü kıllanarak elde ettiğim lattemi ben bu sıcaklarda buzlu tüketmeyi çoook seviyorum. İyi ki varsın PHİLİPS
Yazın 5500 havalı bir soğuk kahve için: cold brew hazırlayıp kahve buz küpleriyle sulanmasını engelle; şık bir bardakta sunup üzerine ev yapımı şurup ekle...
Güzel bir ürüne benziyor, kullanıcı yorumları da oldukça iyi görünüyor. Kahve makinesi alacağımda kesinlikle değerlendireceğim cihazlardan birisi.
Soğuk kahve yapmayı sevmiyorum ama Philips ile harika kahveler yaparım ama soğuk kahve benim tarzım değil bu konuda herhangi bir tekniğim yok
Şeker ve kahvenin çırpılıp buluşması ile ardından süt ile buluşup buzların eklenmesiyle mükemmel bir lezzet. Afiyet olsun💓💓
Sıcak havada kahve içilmez diye düşünüyordum da şimdi soğuk kahvenin keyfini çıkarabiliriz sanırım.
Kendim daha önce hiç soğuk kahve yapmadım Bir keresinde komşuya o yapmıştı Philips ürünleri gerçekten hayatı kolaylaştırıyor
bu tarz içecekleri de dışarıdan almak değil de evde kendim yapmak daha çok hoşuma gidiyor dışarıdan aldıklarımızın içinde ne var belli değil
Soğuk kahveden sovumamin sebebi pespaye yakup usta geliyor aklıma ben chai tea latteciyim çok severim
Evet harika bir ürün.
Açıkçası kızım çok istedi diye eve aldım. Her akşam keyifle içiyoruz.
En sevdiğim özelliği Patentli LatteGo süt sistemi. O kadifemsi köpüğü başka hiçbir şekilde elde edemiyorum. Ama 5500 ile mümkün. 🤩
Soğuk kahve yapmak çok güzel çok keyifli. Ama bunu yapacak aletlerle yapmak daha keyifliii
Phılıpse tutkuluyuz 🤩🤩
Soğuk kahve yapmak güzel ama bunu kolaylaştıran aletlerle yapmak çokkk daha güzel. İyi ki varlar. İyi ki varsın Philips 🥰
Buzlu gibi köpüklü mü köpüklü üstünde mümkünse karamelli dondurma ve rulo kat ile birleşmiş bir latttteeeeeee🥹
Philips ile buz gibi soğuk kahvem hazır oluyor en favorim Ice latte.😍
Nescafe içine buz atıyorum içiyorum uğraşamam
Karamel şurubu, laktozsuz süt ve granur kahve mis gibi bir kombinasyon
Kahveyi severim ama soğuk değil bu yüzden herhangi bir taktiğim de yok
Philips harika bir marka ama soğuk kahve bana göre değil ben Türk kahvesi seviyorum sadece
Ben soğuk kahve yapmıyorum o yüzden taktiklerim de yoktur
Soğuk kahve en sevdiğim olabilir yaz aylarında muhteşem 😍
Hiç kullanmadım ama çok güzel bir ürüne benziyor
en pratik soğuk kahvem, buz üstüne uzun çekim espresso ya da cafe cream 🤌🏻
Soğuk kahve modası bitmiyor. Philips bu konuda harika işler yaratıyor
Soğuk kahve bu havalarda gerçekten çok iyi gidiyor, güzel bir paylaşım olmuş elinize sağlık 🙏🏻
Hiç kullanmadım ama en kısa zamanda denerim teşekkür ederim
Soğuk kahve tercihim değil ama genel olarak makine aşırı kullanışlı
Bu yıl gerçekten hiç soğuk kahve içmedim ama güzel bir ürüne benziyor
Philips gerçekten de çok kaliteli yüksek alman mühendisliği var maşallah
Açıkçası bence soğuk kahve sevmiyorum onun yerine karpuz falan tüketiyorum
ben soğuk kahve tüketmeyi sevmiyorum maalesef
Güzel bir ürüne benziyor, Kahve makinesi alacağım zaten değerlendireceğim bunuda
Yaz günü bile kahvede sıcak seven bir deliyim galiba ben
bende kahve makinesi alacagım ama filtre yapmıyor bunlar o yüzden almıyorum
Soğuk kahveyi sadece yaz aylarında tercih ediyorum. Emeğine sağlık 😇
Ben bi sevemedim galiba bu soğuk kahve meselesini
Soguk olsunda ne olursa olsun önemli olan o amasyada
Ellerinize emeğinize yüreğinize sağlık afiyet olsun teşekkürler
Soğuk kahve gerekli ya. İyi bir tarif fena olmazdı. 👏
ben de philips almıştım. gayet güzel. evde yapım tat olarak dışardan çok daha iyi
Soğuk bir şey olsun da ne olduğu fark etmez
Soğuk kahva tam aradığım şey buzlu buzlu şimdi olsada içaem
Yağmur yağarken pencere kenarında oturup içilen Kahve.
Soğuk buz gibi bir kahve çok çok iyi olur bu sıcakta
Soğuk kahvenin her türlüsü bu havada güzel gider 😉
Mmmmm enfes bu yaaa bana da Acilen nolur 🥰🥰🥰💋💋
evet başarı ürün aldım kullanıyorummkahve yapıyorum sürek iç dur herşeyi ile güzelll
Soğuk buz gibi bir kahve çok çok iyi olur bu sıcakta
Uzun zamandır hiç içmedim geçen yıl komşunun kardeşi yapmıştı. Ama ürün çok güzel
gerçektende 5500 serisi mükemmelmiş bu sıcak havalarda bize kurtarıcı oldu