Ben içmeyince cidden kendimi eksik hissetmeye başladım 😂

Ben içmeyince cidden kendimi eksik hissetmeye başladım 😂
Tıpkı nikotin gibi bağımlılık yapan bir maddeyi sürekli kullanan biri o maddeyi kullanmayı bırakırsa sence de vücut yoksunluk krizi geçirmez mi?
Günde bir iki kahve içen insanlar bunun anormal olduğunu düşünebilirler çünkü onlarınki keyfi ancak benim gibi bağımlı olanlar için maalesef yoksunluk belirtisi...
Sadece baş ağrısı değil beraberinde uyku hali ya da sinir gibi belirtiler de bulunduruyor. Hele bir de normalde sigarayla birlikte tüketiliyorsa ve tüketmemişseniz geçmiş olsun 🥲
Ben günde 1 fincan+ 1 kupa latte veya cappucino içiyorum bazen de sadece 1 fincan Türk kahvesi ama yine de içmediğim gün baş ağrısı oluyo bu da mı bağımlılık acaba
Saatini vs de sabitlediysen vücut arar çünkü rutinini şaşırıyor. Bağımlılık sayılmaz ama etkilenmesi de normal 🤷🏻♀️
Bunun psikolojisiyle biyolojisi iç içe geçmiş gibi geliyor bana. Çünkü kahve gibi alışkanlıklar hem bedene hem ruha yerleşiyor zamanla. Alışkanlık haline gelmiş bir şey eksildiğinde beden de tepki veriyor, zihin de. O yüzden bu ağrılar uydurma ya da abartı değil, aksine alışkanlığın yarattığı bir boşluk. Kimileri buna bağımlılık der, kimileri rutin bozulması. Ama sonuçta hissedilen gerçek. Her insanın eşiği farklıdır; kimine göre basit olan, bir başkası için ciddi bir rahatsızlığa dönüşebilir. Bu yüzden yaşayana hafif gelen bir şeyin ağırlığını sorgulamak doğru gelmiyor.
Yok ben cidden öyle hissediyorum
Yalandan ya.
Cevap
17Cevap
Kahve içmeyince modum düşüyor ya
kafein bağımlılık yapar. yoksunluğunda ise baş ağrısı normaldir
Benim öyle bir derdim olmuyor Bravo bey 😁 Kahve tüketimini sınırlandırdım çünkü.
Fakat bu durumu yaşayanların gerçekten yaşadığını düşünüyorum. Çünkü düzenli kahve içenler beynine düzenli olarak kafein alır. Eksik olunca baş ağrısını tetikliyor olabilir.
Eksik hissetmek normal de baş ağrısı falan biraz abartı. Kahveyle dünyaya geldiler sanki😅
youtube.com/shorts/WQLm2oKCH7Y?si=7A9Xosy5MvnnJtwO
İşte bu sahne 😂
Kahve içmeden güne başlayamayanlardaki hava da kimse de yok. Pardon otomobil lastiği hariç
Sabahın 5 de uyandım ictim ama hala basi kesik tavuk gibiyim.
Ayılmakla ilgili ufak tefek sorunlar olduğu doğrudur 😅
Bunu bekliyordum 😂😂😂
Psikolojik olabilir de gerçek de. 💁kişi belki kahveyle koşullandırmış kendini, o sebeple onu içemediği zamanlar hasta hissediyordur. 🤔
Doğru olabilir bende cay içmeyince baş ağrısı çekiyorum. Aksam erkenden yattım gece 4'te uyandım cay içip tekrar uyudum
Kahve içmeyince bir şey olmuyor ama sürekli kahve içme isteği gelir
psikolojik bu bence annem de aynisini yapiyo surekli ahshahs
Biraz psikolojik, biraz da gerçek. Ama şu da var ki, kahve muhteşem bir bağımlılıktır.
Psıkolojik. Bazı sebeplerden yaklasık 3 haftadır içmıyorum gerçekten daha iyiyim
Bilmiyorum Ben sanki eksik bir parça gibi hissediyorum
Baş ağrısı çekmek değil de alışkanlık haline geldiği için eksiklik hissediliyor diyelim
Bilmem ama sabahta kahve icmesem basım çok ağrıyor gözlerimi bile açamıyorum
Onun adı yoksunluk. Yani bağımlı olmuş haberi yok gibi düşünün.
Kahve enerji düşürüyormus çok içmemek lazım
Çok çok severim fazla da tuketirim ama o
Baş ağrısı olduğunu hatırlamıyorum içmediğimde
Mutsuz oluyorum kahve içmeyince…
Alışkanlık olmuştur
Olmayan kol kaslarını da göstermiş 😀😀
Olmayanlardan mı 😀
Göz varr izan var sana kim dedi
😎 kormuş o inanma
İnanmaaaagggggg
Bana da çay olarak aynısı oluyor
gözümü açamiom yaa havaları filan asdfasdf
Neredesiniz banada 1 dilim bastaaa lütfen
Bende bazen oluyor sanki ama pek dikkat etmedim açıkçası
Kafein yoksunluğu çekiyor olabiler belki sadece psikolojik bir durumdur...
Çay içmeden işe başlarsam ağız tadım ekşiyor huysuzlaşıyorum bende 😃
Bence psikolojik ve bana saçma geliyor..
Bendeeee kendimi boşlukta hissediyorum
Çok sinirli oluyorum içmeyince
Psikolojik bence. Beyin onu arıyor çünkü
Psikolojik deli onlar çok şey yapmayalım
Kafein bağımlılığı gibi bişey oluyo
Çay evet ama kahve bilmiyorum
Bence piskolojik böyleler amasyada
Psikolojiktir diye düşünüyorum
Kafein eksikliğide yapar
Bağımlısınız bağımlıı
kahve magnezyumu azaltır takviye al düzelirsin
Bence uyduruyorlar