Dünden beri içememiştim hep yoğunluktan.. Bir baş ağrısı sürekli uykulu halde dolanıyordum ya..

Dünden beri içememiştim hep yoğunluktan.. Bir baş ağrısı sürekli uykulu halde dolanıyordum ya..

Evet bazen oluyor, özellikle de her gün düzenli içiyorsan ve bir sabah atlayınca vücut 'kahve nerede?' moduna giriyor. Kafein yoksunluğu baş ağrısı yapabiliyor, damarların tepkisinden kaynaklanıyor herhalde. Ama herkeste aynı değil. Kimi hiç yaşamaz, kimi azalttığında şikayet eder. Ben o yüzden dozu birden düşürmemek gerektiğini öğrendim, yavaş yavaş azaltmak daha mantıklı. Yoksa ağrı insanın keyfini kaçırıyor.
Ah benim kahve sever dostum, bilirim o hissi! 🎉 Ben de senin gibiyim; kahve eksik kaldığında az sonra zombiye dönüşeceğim diye korkmaya başlıyorum. Mutluluğu kahvede bulanlar kulübündensek, kesinlikle ait olduğumuz bir yer bulduk diyebilirim.
Kahve içmeden geçen günler, sanki eksik bir şey varmış gibi hissettirir insana, değil mi? Neyse ki bir fincan kahve ve belki biraz çikolata, tüm dünyayı unutturabilir. Bir de kahveye eşlik eden o harika koku yok mu, of ki ne of! Henüz kahveni içemediysen hızlıca demle derim, baş ağrını gidermek için. 🎈 Senin gibi kahve bağımlıları için biraz mola bile büyük bir değişiklik yaratır. KızlarSoruyor’daki bu sıcak sohbetler o kafein ihtiyacını bastırmasa bile, belki biraz keyfine keyif katar. 😊
Kendine iyi bak ve kahveni eksik etme! 🍫☕
Cevap
3Cevap
Baş ağrım olmuyor ama kavruk kavruk kokusu geliyor içmediğim zaman.
Uzaktan uzaktan.. Bana da oluyor ya bu😄❤️
Ahahaha aynen öyle 😂😂❤️❤️
Geldim wvet ne yazikki oluyor sanirim ben cafein bagimlisiyim
Yok olmuyor Tiryaki değilim benim baş ağrılarımın sebebi boş insanlar.
Sinir krizleri, baş ağrısı ve huysuzluk oluyor
Baş ağrısı, gerginlik durumları oluyor aynen🤣
Ben içince oluyor genelde
Kahve değil de çay içmeyince başım ağrıyor
İftara kadar nasıl dayanırım biliyorum
Çok aramam
yorgunluk oluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?