Yeme & İçme Siz bir kahve olsaydınız ne olurdunuz? KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Americano? Sert, Sıcak Ve Ayıltıcı🤓Türk Kahvesi Mi? Şöyle Bol Köpüklü Ve Hatırlısını Severiz😉Yoksa Latte Mi?Sıcakkanlı, Sütlü, Yumuşacık Ve İçi Köpüklü😍Sen Hangisisin? Hadi Yorumlarda Buluşalım💫Herseye Rağmen Keyifli Pazarlar🫠 Siz bir kahve olsaydınız ne olurdunuz? Cevapla Sevgi Soruları Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
HayLazTiMe Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 10 ay Americano sert mi 330 milim suda 13 14 gram kahve ile yapılıyor sertlik ile alakası yok İtalyan lar amerikan lar ile dalga geçmek için bu ismi verdiler 🤣🤣 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 10 ay Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çikolatalı kahve 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 10 ay Latte olurdum 1 3 Yorumla KaptanMagaralı 10 ay Tahmin ettim Yorumla Suvenir 10 ay Aklım Türk kahvesinde kalmadı değil ama 🤣 Yorumla KaptanMagaralı 10 ay Olur öyle arada Hatrı var çünkü Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 10 ay Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sade sert olurdum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Americano sert mi 330 milim suda 13 14 gram kahve ile yapılıyor sertlik ile alakası yok İtalyan lar amerikan lar ile dalga geçmek için bu ismi verdiler 🤣🤣
Çikolatalı kahve
Mocha gibi adamım yaw
Çilekli türk kahvesi🍓
Latte olurdum
Tahmin ettim
Aklım Türk kahvesinde kalmadı değil ama 🤣
Olur öyle arada Hatrı var çünkü
Sade sert olurdum
Sütlü