Yeme & İçme Bu sıcakta kahve mi çay mı tercih edersiniz?👥🙅? sarışın97 Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor Ben kahve🤌😀 Güncellemeler11 ay Sıcak kahve😄 Güncellemeler11 ay Türk kahvesinden başka içmemmm🙂🤌 Bu sıcakta kahve mi çay mı tercih edersiniz?👥🙅? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 11 ay Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. kahve olur 1 0 Yorumla
İstanbulllu3441 Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 100% 11 ay Kahve türkel kahvesii☕️ 1 5 Yorumla İstanbulllu3441 11 ay @sarışın97 bol köpuklü türk kahvesi ☕️👍 Yorumla sarışın97 11 ay Orta şekerli Yorumla İstanbulllu3441 11 ay @sarışın97 aynen afiyet bal olsun. Bende birazdan iş çıkışı sahile gidip güneşin batışını izlerken içeciğim ☕️☺️ Yorumla sarışın97 11 ay Sizede afiyet olsun teşekkür ederim:) Yorumla İstanbulllu3441 11 ay Tesekkür ederim Buyur beraber olsun Yorumla
çevrimiçiiii Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 11 ay Kahve sözü mü veriyon bana😀 1 4 Yorumla sarışın97 11 ay Öylemi yapayım 🙄 Yorumla çevrimiçiiii 11 ay Bilmem neden olmasın Yorumla sarışın97 11 ay Sen kahve yaparsan olut Yorumla sarışın97 11 ay Olur* Yorumla
viridis Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 11 ay Her zaman kahve, çay sevmem. 1 14 Yorumla viridis 11 ay Sıcak, soğuk farketmez. KAfein olsun yeter. Soğuk yoksa sıcağa söve söve sıcak kahve içiyoruz napalım Yorumla sarışın97 11 ay Sıcak kahve niye sevmezsin Yorumla viridis 11 ay Hava zaten sıcak, sıcağın kendisini sevmiyorum. Kışın ortasında bile dışarıda dondurma yiyen bi değişiğim. Yorumla sarışın97 11 ay Hadi hasta olmuyormusun Yorumla viridis 11 ay Hayır, olcak gibiysem serum takıyorum, hastalık başlayamadan bitiyo Yorumla sarışın97 11 ay Anladım ilk kez böyle biriyle karşılaştım Yorumla viridis 11 ay Niye? Ne cins bi manyaam Yorumla sarışın97 11 ay Tuhaf değil mi 😂 Yorumla sarışın97 11 ay Kışın dondurma yemek soğuk su içiyormusun Yorumla viridis 11 ay Yoo nolmuş ki çivi gibi soğuk havada, karda kışta hayatında hiç kahve görmemiş gibi çok miktarda soğuk kahveyi dondurmayla birlikte tüketip gerektiğinde kendime serum takıyosam? Kendi söküğünü diken bi tersi olmayı seviyom Yorumla viridis 11 ay İvit, yaz kış soğuk su içerim. Sıcak su içince içim bayılıyo Yorumla sarışın97 11 ay Anladım:) Yorumla sarışın97 11 ay Afiyet olsun Yorumla viridis 11 ay Teşekkürler lkdsşfds Yorumla
yalnızzaadamm Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 97% 11 ay nescafe sevıyorum bende ama sıcak olanı :) 1 0 Yorumla
Gamyoncuu41 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 11 ay Caaaay kesinlikle çay 🤣 hatta double olsun 😅 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 10 ay Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sıcak kahve 0 0 Yorumla
Alevikızııı Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 11 ay Çay var içersen ben var seversen jsjsjsjshs 0 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% 11 ay Yeme & İçme konusunda 320 cevap paylaştı. Tabiki de kah e 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
kahve olur
Kahve türkel kahvesii☕️
@sarışın97 bol köpuklü türk kahvesi ☕️👍
Orta şekerli
@sarışın97 aynen afiyet bal olsun. Bende birazdan iş çıkışı sahile gidip güneşin batışını izlerken içeciğim ☕️☺️
Sizede afiyet olsun teşekkür ederim:)
Tesekkür ederim Buyur beraber olsun
Kahve sözü mü veriyon bana😀
Öylemi yapayım 🙄
Bilmem neden olmasın
Sen kahve yaparsan olut
Olur*
Her zaman kahve, çay sevmem.
Sıcak, soğuk farketmez. KAfein olsun yeter. Soğuk yoksa sıcağa söve söve sıcak kahve içiyoruz napalım
Sıcak kahve niye sevmezsin
Hava zaten sıcak, sıcağın kendisini sevmiyorum. Kışın ortasında bile dışarıda dondurma yiyen bi değişiğim.
Hadi hasta olmuyormusun
Hayır, olcak gibiysem serum takıyorum, hastalık başlayamadan bitiyo
Anladım ilk kez böyle biriyle karşılaştım
Niye? Ne cins bi manyaam
Tuhaf değil mi 😂
Kışın dondurma yemek soğuk su içiyormusun
Yoo nolmuş ki çivi gibi soğuk havada, karda kışta hayatında hiç kahve görmemiş gibi çok miktarda soğuk kahveyi dondurmayla birlikte tüketip gerektiğinde kendime serum takıyosam? Kendi söküğünü diken bi tersi olmayı seviyom
İvit, yaz kış soğuk su içerim. Sıcak su içince içim bayılıyo
Anladım:)
Afiyet olsun
Teşekkürler lkdsşfds
nescafe sevıyorum bende ama sıcak olanı :)
Sikinti yok sirasiyla icerim😊
Güneş dibinde bile olsa o çay içilir
Çay..
Çay harareti alır. 😇
Caaaay kesinlikle çay 🤣 hatta double olsun 😅
Soda limonata falan
Sıcak kahve
Fark etmez buzlu olsun yeterki
Çay var içersen ben var seversen jsjsjsjshs
İkiside olur
Kahve
Soğuk su