Yeme & İçme Kahve ve kruvasan ikilisiyle güne başlamak özentilik midir? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Neden özentilik olarak algılanıyor sizce? Kahve de kruvasan da damak zevkime uyuyor. Kahve ve kruvasan ikilisiyle güne başlamak özentilik midir? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
RüyaD Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 100% 11 ay Kuruvasan mükemmel bir şey abi! Özentilik diyenlerin ya damakları uymuyor ya da geleneksel kahvalti dışında olunca benimseyemiyorlar. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 11 ay Buna katılıyorum kesinlikle Yorumla
Magic190530 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 10 ay Yoo niye özentilik olsun uyumlu bir ikili gibi hatta 0 0 Yorumla
bushido Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 11 ay Özentilik mi? Alt tarafı bir kahve ve kruvasan. Neden özentilik olarak algılanır anlamam... 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 11 ay Değildir. 2 besleyici ve tok tutan gıda , gayet iyidir 0 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 11 ay Keyfim isterse olabilir. Kruvasanı çok severim kahveyle ayrılmaz ikililerden. 0 0 Yorumla
srkn86 Takip Et Xper 1 Yaş: 39 10 ay Özentilik olduğuna nasıl karar verdin bilmem ama herkes istediği gibi yer içer. Onu daha önce başkasının yapmış olması illa ondan gördüğü anlamına gelmez. 1-2 kişinin laf atmasına takılma, belki seni sinir etmek için öyle demişlerdir. 0 0 Yorumla
Aurora343534 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 101% 11 ay Kuruvasan sevmiyorum 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 11 ay Çikolata da sevmiyorsun o vakit Yorumla Aurora343534 11 ay Yoo, ona bayılırım ama kuruvasan boş geliyor. Zaten içine de doğru düzgün çikolata koymuyorlar :) Yorumla
Gizli Üye (18-24) 11 ay Ah nerde o günler 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 11 ay Uygun fiyatlı ki Yorumla Cevap sahibi 11 ay Para için demiyorum. Sabah kim gidip kruvasan bulup kahve hazirliyacak diyorum Yorumla
Papatyamm_kırgınn Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 10 ay Evet mis gibi kahvaltı varken kruvasan ne ki.. 0 0 Yorumla
2yasemin06 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 11 ay Evet 2 1 Yorumla Bahtıgüzel00 11 ay Ben de pek seviyorum Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 11 ay Yeme & İçme konusunda 679 cevap paylaştı. değildir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kuruvasan mükemmel bir şey abi! Özentilik diyenlerin ya damakları uymuyor ya da geleneksel kahvalti dışında olunca benimseyemiyorlar.
Buna katılıyorum kesinlikle
Yoo niye özentilik olsun uyumlu bir ikili gibi hatta
Özentilik mi? Alt tarafı bir kahve ve kruvasan. Neden özentilik olarak algılanır anlamam...
Değildir.
2 besleyici ve tok tutan gıda , gayet iyidir
Keyfim isterse olabilir. Kruvasanı çok severim kahveyle ayrılmaz ikililerden.
Özentilik olduğuna nasıl karar verdin bilmem ama herkes istediği gibi yer içer. Onu daha önce başkasının yapmış olması illa ondan gördüğü anlamına gelmez. 1-2 kişinin laf atmasına takılma, belki seni sinir etmek için öyle demişlerdir.
Kuruvasan sevmiyorum
Çikolata da sevmiyorsun o vakit
Yoo, ona bayılırım ama kuruvasan boş geliyor. Zaten içine de doğru düzgün çikolata koymuyorlar :)
Ah nerde o günler
Uygun fiyatlı ki
Para için demiyorum. Sabah kim gidip kruvasan bulup kahve hazirliyacak diyorum
Evet mis gibi kahvaltı varken kruvasan ne ki..
Olabilir ve sagliksiz bir tercih
Evet
Ben de pek seviyorum
Hayır değildir
değildir
Kesinlikle evet