Bu bayram da sarılamasak bile kalplerimiz bir. Kalpten kalbe kurulan köprülerle nice bayramlara…🌿☘️🌿 için de yedi farklı cin kabilesi bulunan baba tarafı akrabalar gelmeye başlamadan kahvemi demleniyorum 😜😜😜😜sizler de durum ne arkadaşlarım.
Cıvıl cıvıl bir bayram sabahında böyle bir ortamda kahve içmek ister misiniz?
Aslında kahveyle aram pek yok ama böyle cıvıl cıvıl bir bayram sabahında kuş seslerinin eşlik ettiği, hafif bir esintinin yüzümü okşadığı o huzurlu ortamda elime bir fincan almak bile yeterli olurdu kahve olmasa da olur çünkü mesele içilen şey değil o anın ruhu bayram sabahlarının o kendine has sakinliği, telaşsızlığı ve içini ısıtan neşesi var ya işte onun içinde olmak her şeyden kıymetli olurdu hele yanında sevdiğin biri varsa o an içilen en sade içecek bile ruhuna şifa gibi gelir çünkü bayram sabahları hatırlanmaya değer huzurlu anlardan biridir bana göre ve insanın içini en çok o sade mutluluklar sarar.
Sana da Hayırlı Bayramlar Kraliçe Kurban Bayramın Kutlu ve Mübarek olsun Allah Sana ve Aile yakınlarına, tüm sevdiklerine bol, bol Sağlıklı, Sıhhatli, Afiyette, Huzurlu, Mutlu, Neşeli daha nice bayramlara eriştirsin inşallah
Çok isterim ama bugün çalıştım bayram günü diye beni erken gönderdi. Kahve içmeyi içiyorum fal için, yoldayım. Bayadır dinlenemedim.🙂 Hayırlı bayramlar sevdiklerinle beraber musmutlu geçirmen dileğiyle. 💐
İçmek isterdim ama ne yazık ki böyle bir ortamım yok, sanırım ancak emekliliğimde olacak. Olsun buna da şükür.. 🙏😇 Afiyet olsun, bütün olumsuz dış etkenlere rağmen (akraba, taallukat) mutlu ve keyifli bir bayram olsun inşallah.. 🙂🙃