Herkesin zevkleri önceliği farklıdır.. birilerinin kaçak çay aşkı gibi benim kahve aşkımda gayet olağan bir durum..

Herkesin zevkleri önceliği farklıdır.. birilerinin kaçak çay aşkı gibi benim kahve aşkımda gayet olağan bir durum..
Kahveyi çok seven bir insanım ve sanki benim kahve sevdiğim biraz abartı gibi ama insanın bu hayatta kendi kişiliğine ait bir şeyleri olması lazım kimin insan çayı çok içer kimin insan alkolü çok içer kimin insan kahve sadece kahve içmeyi sevmiyorum kahve çeşitlerini kahve yapmasını kahve bir kültür ben kendim kendi kahvemi yaparken ve içerken çok büyük haz alıyorum çünkü bir özen gösteriyorum O benim için kendime verdiğim bir ödül bir değer
Bazıları için evet çok abartı. Günde 3-4 fincan içenler var. Sağlığa zararlı kahve. Çokta iyi bir şey değil. Kan değerleri ile acayip oynuyor ayrıca kemik erimesine sebep oluyor. Gerçekten abartmamak lazım.
Soğuk kahveyi kendim yapıyorum dibek kahvesinden yapıyorum latte gibi oluyor adını bile koydum hatta latte mükko 😂😂 artı olarak sıcak kahveyle birlikte günde 2 kez kahvenin müptelasıyım abartıyorsak bi'sebebi var 🤭
İnsanlardan iyi geldiği şüphesiz..
Cevap
14Cevap
Abartıyorsak kime ne haha
Ben kahvekolik biriym
Kesinlikle..
Bende çok severim hadi yap içelim 😂
Benim kahvemi içen müptelası olur🤣
Aşırı abartmamak lazım 🤦🏻♂️
Bana aşırı saçma ve komik geliyor bi içeceğe bu kadar anlam yüklenmesi, garip...😀😀
Çay olsa hadi neyse 😀
Seni döverim süvo elimden kimse alamaz 🤣🤣🤣💕
Kız öyle deyince de kıyamadım 🤣🌺
Fenomen olana kadar beni kahveden tiksindirecek gibisin. Kahve sevgisi gibi bütün sevgililerin fazlası abartıdır ve İNSANA zarar verir
Bu akşam siz erkekler neden böyle söylemlerle geliyorsunuz yahu
Biraz abartıldı son yıllarda. Kahve içmeden uyanamazmış. Yav he ananın karnından kahveyle doğdun sanki
Üzmeyin beni ya🤣🤧iki senedir bende öyleyim alışan anlar
Üzül. Ananın karnından kahveyle mi doğdun sanki. Sigara gibi alıştım deyin o zaman. Kahve içmeden uyanamıyorum deyince elit olunmuyor haberiniz olsun
Kaba söylemleriniz için teşekkür ederiz de sigara gibi derseniz aynı hesap ayılamamakla bağımlılık bağımlılıktır sigara da nikotin varsa bunda da kafein mevcut
Ayılamamaktan değil kafein bağımlılığı deyin bari onu diyorum. "Kahve içmeden uyanamıyorum" demeyin. Öyle elit olunmuyor tekrar ediyorum
Elit olmak herkesin hayali değil yanlız belirtirim 🤣yani
Çoğu kişi elit olduğu düşüncesiyle kahve bağımlısı oldu ama. Bunu da ben söyleyeyim. Kahve markalarının reklam politikası işe yaradı. Şimdi günde milyon tane kahve satıyorlar
Kahve içmeyle elit okunuyormuş algısı oluşturdular reklamlarında. Hep beyaz yakalılar, üst statü insanlar kahve reklamlarında gösterildi. Halk da kahve içince o seviyede olduğunu sanıyor işte
1950li yıllarda sigarayı doktorlar tavsiye etmiş. Çocuklarınıza bile içirin demişler. Gerisini sen düşün. Bunlar hep ticari politikadır.
Bu onların sorunu benim değil ben seviyorsam içerim kimseye yaranmak için değil benim nezdimde hepsinin canı cehenneme
Hayır sen de o popüler furyaya aldanıp şimdi kafein bağımlısı olduğun için içiyorsun. İlk başta sen de elit olduğunu dğşünüyordun büyük ihtimalle. Artık elit olunmadığını ama kafein bağımlısı olduğunu biliyorsun ve bu bağımlılıktan dolayı içiyorsun artık
Ben kahveyi bu kadar severken toplumdan çok uzak bir yerdeydim bu sizin bakış açınız ben kahvede kendimden birşeyler bulduğum için içiyorum tercih meselesi yani çokta üzerine konuşmaya gerek yok genelleme sevmem ondan takıldım.
Eğer yaşın doğruysa pek de uzak olabildiğin bir toplumda değilsin. En azından öyle büyüdün. Şimdi aklın erdiği ve hür iraden olduğu için kendini toplumdan soyutluyorsun.
Ve sadece kahveyi sevdiğini söyleyerek savunuyorsun. Aslında büyüsüğün süreçte alıştın buna
Tamam siz haklısınız aynen mesela siz 37 yaşındasınız ama kendi düşüncenizi doğru yanlış demeden diretmemeniž gerektiğini hala farketmemişsiniz demek ki bende elit olma çabamı göremedim tüh.. diktatör bakış açınızı bana karşı kullanmayın iyi geceler dilerim..
Doğru olduğunu kabul edemeyenler iyi geceler deyip gidiyor zaten. Diktatör falan değilim sadece doğru olanı söylüyorum.
👍
Kahve sevgisi zaten abartılı bir kelime. Her zamanki gibi türk milleti bununda pohunu çıkardı
Katılmıyorum 🤣
Herkese benden kahve bu gece isteyen çok 🤣
O kadar kahve bagimlisiyim ki telvesini bile yiyorum
Bende yiyorum
Aaaa kaç yıldan beri iciyosunuz peki
Dört yıldır bu kadar çok..
Herkesin zevki farklı olabilir kimi kahve sever kimi sevmez. Sevenlerinki de abartı değil bence
Evet bazıları yaşıyamam falan diyor. Her zaman içmeden evdem cikmam falan bunlae abartili
En sevdiğim en sevdiğim
Bence şekersiz Türk kahvesi şekerliden daha güzel 🌸
Bence abartma değil kahve aşktan ötedir aşk ne kelime kahveyi kelimeler anlatamaz abartalim bence en çok kahveyi abartalim bdbxbx
Hayır gayet yerinde bir sevgidir.
:))
Fazlasıyla bence abartı
Kız ben çok seviyorum deme öyle 🤣 kızarım..
Bende çok seviyorum artık😅😅😊💜💜
🤣🤣🤣🤣
Aşk anlamında evet abartı ama kahveyi seviyorum ve gerçekten kahveden anlayan biriyim.
Bu kahve sevgini aşkına harcasaydin her şey çok farkli olacakti.
Asla değil, Bir fincan kahve etmeyen nice insan var.
Dibek kahvesini çok severim.
Hayır, sevilen bir tattır
Anlayamicağim bir sevgi türü
Kahve bağımlılığı diye bişey var gerçekten
Bazıları abartıyor gibi ama seviyorlar kime ne
Evet o kadar da olayi yok fal bakiyok
Severim olma zamanı olmaz
Bağımlılık derecesinde
Hayır ben kahveye aşığım.
Asla abartmıyorum kahvesiz yaşayamam ben
Kaçak değil benimki yasal çay içiyorum
hayır bence ☕️