Astroloji & Burçlar Kahve Falından Anlarmısın? Kahvende Kalp Görsen Acaba Bu Aşk Mı Loo Dermisin? KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Selamlar 🙋🏻♂️👋Kahvemde Halay Çeken Kalpler Mi Var?Yoksa Ben Mi Halaysülasyon Görüyorum🤣#aşkveilişkiler #kahvevekeyif Kahve Falından Anlarmısın? Kahvende Kalp Görsen Acaba Bu Aşk Mı Loo Dermisin? Cevapla Fal Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç 9 ay Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. gece bir yerim açık kaldı derim herhal sdfsdf 1 0 Yorumla
Eirenee1 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% İkizler 9 ay Sağdakini eşeğin kuyruğu olarak gördüm 😅 ortadaki kalp kızgınlıktan ateş saçıyor 😅 1 3 Yorumla KaptanMagaralı Boğa 9 ay Bende zaten bir pohhf olacagı hissindeyimAteş ettiğim doğru 🤣🤣 Yorumla Eirenee1 İkizler 9 ay Siper alalım mı🤔 Yorumla KaptanMagaralı Boğa 9 ay Yok yok bu site rahat olsun🤣🤣 Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et Master Yaş: 45 , eic 89% Terazi 9 ay Astroloji & Burçlar konusunda 734 cevap paylaştı. Anlamam ama iyi sallarım, senin fal bayağı çetrefilli çıkmış ama...😀 1 3 Yorumla KaptanMagaralı Boğa 9 ay Sallıyomusun ciddimisin? 😄 Yorumla Acid_Qeenn Terazi 9 ay Tabi ne sandın.😀 Yorumla KaptanMagaralı Boğa 9 ay Kurt kocadı kuzu dalga peşinde🤣 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% Terazi 9 ay Hiç anlamam bir ara Faladdin'e çok fal baktırdım. Love var diyip durdu ama hala love falan yok 🤣 1 2 Yorumla KaptanMagaralı Boğa 9 ay O zaman Halaysülasyona devamkee😄 Yorumla Suvenir Terazi 9 ay Devam 😂🥳 Yorumla
u 27esmerim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% Başak 9 ay Astroloji & Burçlar konusunda 580 cevap paylaştı. Yok bakmıyorum da inanmıyorum da anlamıyorum da saçma çünkü 1 0 Yorumla
Geceleriuyumaz Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% Oğlak 9 ay Psikiyatrim halay ceken adamlar olamaz o sıra benim fal jsjsjsjs 1 0 Yorumla
54srp Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% Aslan 9 ay Astroloji & Burçlar konusunda 349 cevap paylaştı. Ben kahve içmekten çok iyi anlıyorum 😋😂 1 7 Yorumla KaptanMagaralı Boğa 9 ay Hahhaa ondan anlamayan var mı ki 😂 Yorumla 54srp Aslan 9 ay Vardır illaki 😂 Yorumla KaptanMagaralı Boğa 9 ay Bilmem belki olabilirde 😉Şimdi faldan anlayanı bulmam gerek diyorum ama bana kahve içmeyi bilmeyen denk gelirmiş 🤣🤣 Yorumla 54srp Aslan 9 ay Olacağına bak😬😂 Yorumla KaptanMagaralı Boğa 9 ay Bakıcam Görüp bekliycez 😂😬 Yorumla 54srp Aslan 9 ay Hayırlı beklemeler 😬 Yorumla KaptanMagaralı Boğa 9 ay Saol tskrler😄 Yorumla
DİYKAT Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% Yay 9 ay Anlamam ama derim 😅 1 6 Yorumla KaptanMagaralı Boğa 9 ay Ee niye demedin o zamankine😂 Yorumla DİYKAT Yay 9 ay Neyikine kii 😅 Yorumla KaptanMagaralı Boğa 9 ay Tamam ya Ben kendi falıma bakarımBana kabaran bişey var sanki 🤣🤣🤣 Yorumla DİYKAT Yay 9 ay İnşallah ben değilimdir 😂 Yorumla KaptanMagaralı Boğa 9 ay Yok kız sen degilsin Kedidir o kedi kedi🤣 Yorumla DİYKAT Yay 9 ay 🕺🕺🕺 Yorumla
Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% Koç 9 ay Astroloji & Burçlar konusunda 462 cevap paylaştı. Bende bir iki kere cikmisti 0 12 Yorumla KaptanMagaralı Boğa 9 ay Ne çıkmıştı Onuda yazsaydın Falla mı bulduracan🤣 Yorumla Cooldusunce Koç 9 ay 😄bu iyidi bak Yorumla Cooldusunce Koç 9 ay Kalp söz konusu ne olcak Yorumla Cooldusunce Koç 9 ay Falsiz kalma iste Yorumla KaptanMagaralı Boğa 9 ay Vallaha seviyosan git konuş bence ya gönlünü verir ya baska bişey verir ya da hiç bişey vermez🤣 Yorumla Cooldusunce Koç 9 ay öyle kişi yokki Yorumla KaptanMagaralı Boğa 9 ay E kalp söz konusu yazdın Yorumla Cooldusunce Koç 9 ay öyle derken yani senin konun öyle oluyo demek istedim Yorumla KaptanMagaralı Boğa 9 ay Anladım Benim konuyu boş ko 🤣 Yorumla Cooldusunce Koç 9 ay Boş ko ne demek Yorumla KaptanMagaralı Boğa 9 ay Boş koy dum yani Yorumla Cooldusunce Koç 9 ay Okk Yorumla
Bananeeebnn161 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 Boğa 9 ay Yok sen yıkıksın 0 1 Yorumla KaptanMagaralı Boğa 9 ay 🤣🤣🤣 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
gece bir yerim açık kaldı derim herhal sdfsdf
Sağdakini eşeğin kuyruğu olarak gördüm 😅 ortadaki kalp kızgınlıktan ateş saçıyor 😅
Bende zaten bir pohhf olacagı hissindeyim
Ateş ettiğim doğru 🤣🤣
Siper alalım mı🤔
Yok yok bu site rahat olsun🤣🤣
Anlamam ama iyi sallarım, senin fal bayağı çetrefilli çıkmış ama...😀
Sallıyomusun ciddimisin? 😄
Tabi ne sandın.😀
Kurt kocadı kuzu dalga peşinde🤣
Hiç anlamam bir ara Faladdin'e çok fal baktırdım. Love var diyip durdu ama hala love falan yok 🤣
O zaman Halaysülasyona devamkee😄
Devam 😂🥳
Yok bakmıyorum da inanmıyorum da anlamıyorum da saçma çünkü
Psikiyatrim halay ceken adamlar olamaz o sıra benim fal jsjsjsjs
Ben kahve içmekten çok iyi anlıyorum 😋😂
Hahhaa ondan anlamayan var mı ki 😂
Vardır illaki 😂
Bilmem belki olabilirde 😉
Şimdi faldan anlayanı bulmam gerek diyorum ama bana kahve içmeyi bilmeyen denk gelirmiş 🤣🤣
Olacağına bak😬😂
Bakıcam Görüp bekliycez 😂😬
Hayırlı beklemeler 😬
Saol tskrler😄
Anlamam ama derim 😅
Ee niye demedin o zamankine😂
Neyikine kii 😅
Tamam ya Ben kendi falıma bakarım
Bana kabaran bişey var sanki 🤣🤣🤣
İnşallah ben değilimdir 😂
Yok kız sen degilsin
Kedidir o kedi kedi🤣
🕺🕺🕺
Bende bir iki kere cikmisti
Ne çıkmıştı Onuda yazsaydın Falla mı bulduracan🤣
😄bu iyidi bak
Kalp söz konusu ne olcak
Falsiz kalma iste
Vallaha seviyosan git konuş bence ya gönlünü verir ya baska bişey verir ya da hiç bişey vermez🤣
öyle kişi yokki
E kalp söz konusu yazdın
öyle derken yani senin konun öyle oluyo demek istedim
Anladım Benim konuyu boş ko 🤣
Boş ko ne demek
Boş koy dum yani
Okk
Gram anlamam
Yok sen yıkıksın
🤣🤣🤣
Anlamam