Yeme & İçme Sanayi kahvesi sever misiniz? Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Lezzcafe 3ü1 arada 😁Biliyorum plastik zararlı biliyorum süt tozu zararlı 😪😪 Sanayi kahvesi sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
YoğurtluCikolataa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Sen hiç motor yağı aromalı sanayi çayı içmemişsin 😂 1 1 Yorumla Şeftaliturşusu2 1 yıl Onu da yaşadık Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Bende diyorum sanayi tostu var ama sanayi lahvesi ne diye bizim klasik üçü bir arada imiş.. 0 2 Yorumla Şeftaliturşusu2 1 yıl Bugün de kültürlendin Yorumla Malefiz1313 1 yıl Kahkaha atarım gereksiz bilgiler part 2🤣🤦🏻 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 1 yıl Sanayide ne hikmetse ayrı bir tad var lo 1 2 Yorumla Şeftaliturşusu2 1 yıl Harbiden Yorumla ahhbukizlar 1 yıl Sanayide yediğim tostu başka yerde yapabilen yok anasını satam Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl 3ü1 arada kahveler zararlı reis) 1 1 Yorumla Şeftaliturşusu2 1 yıl Arada zararlı da lazım knk 😁 Yorumla
AlininAnnesi72 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Güzel gider 😛 1 3 Yorumla Şeftaliturşusu2 1 yıl Gitti valla Yorumla AlininAnnesi72 1 yıl Afiyet olsun Yorumla Şeftaliturşusu2 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Afiyet olsun 1 2 Yorumla Şeftaliturşusu2 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Bravehrart 1 yıl Rica ederim Yorumla
Haziranikizleri Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Şeker komasına girmeye niyetim yok 😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sen hiç motor yağı aromalı sanayi çayı içmemişsin 😂
Onu da yaşadık
Bende diyorum sanayi tostu var ama sanayi lahvesi ne diye bizim klasik üçü bir arada imiş..
Bugün de kültürlendin
Kahkaha atarım gereksiz bilgiler part 2🤣🤦🏻
Sanayide ne hikmetse ayrı bir tad var lo
Harbiden
Sanayide yediğim tostu başka yerde yapabilen yok anasını satam
3ü1 arada kahveler zararlı reis)
Arada zararlı da lazım knk 😁
Yanında sigara varsa içerim
Güzel gider 😛
Gitti valla
Afiyet olsun
Teşekkür ederim