Yeme & İçme Zencefilli kahveleri beğeniyor musunuz? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Yılbaşı kurabiyesi alırken baktım zencefilli kurabiye yanına kahvesi de çıkmış. Denemek için aldım. 😍 Zencefilli kahveleri beğeniyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 7 ay Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. evet severim bende 1 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 7 ay Yeme & İçme konusunda 377 cevap paylaştı. Evet güzel oluyor böyle aşırı boğucu bir tadı yok 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 7 ay Evet fazla fark etmiyor Yorumla KayipPsikopat_3 7 ay Kesinlikle Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 7 ay Yeme & İçme konusunda 451 cevap paylaştı. Evet güzel olur afiyetler olsun 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 7 ay Evet tam kışlık Yorumla
Gizemnurr9 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% 7 ay İçmedim 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 7 ay Hafif içini sıcak tutuyor Yorumla
AlininAnnesi72 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 7 ay Hiç denemedim 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 7 ay Denedim, insanın içini kaynatıyor. Yorumla AlininAnnesi72 7 ay Deniycem🙂 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 7 ay Yeme & İçme konusunda 679 cevap paylaştı. begenmiyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
evet severim bende
Evet güzel oluyor böyle aşırı boğucu bir tadı yok
Evet fazla fark etmiyor
Kesinlikle
Evet güzel olur afiyetler olsun
Evet tam kışlık
Denemedim güzel olabilir ama
Hiç denemedim ama beğeneceğimi düşünmüyorum..
Kurabiyeyi beğeniyorum
Tarzım değil teşekkür. Ben almiyim hiç
İçmedim
Hafif içini sıcak tutuyor
Hiç denemedim
Denedim, insanın içini kaynatıyor.
Deniycem🙂
şimdi içeiyorum
Hiç denemedim.
begenmiyorum
Hiç içmedim bilemiyorum
Yok sevmem