Yeme & İçme Haftasonu buradan kiminle karşılıklı kahve içmek isterdiniz? goruncekadamlar3 Takip Et Bilge Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Güncel Haftasonu buradan kiminle karşılıklı kahve içmek isterdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Anonim1309 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl @aanoonimmmmm Latte sözüm var hala fjcjfjj 2 18 Yorumla goruncekadamlar3 1 yıl Aaaa ne kadar oldu söz vereli Yorumla Anonim1309 1 yıl Çok olmadı 1 ay felan anca olmuştur. Yorumla goruncekadamlar3 1 yıl Aynı şehirde isen çok geç kalma Yorumla Anonim1309 1 yıl Arkadaşım oluyor kendisi de artık uğrarsa yaşadığım şehire tutarım sözümü 😅😂 Yorumla goruncekadamlar3 1 yıl Hımmm başka şehirde haklı olan sensin😄 Yorumla aanoonimmmmm 1 yıl Brezilyada yaşadığımı bilmiyor musun @Anonim1309 ordan nasıl geleyim kahve içmeye kargo ile sen gönder 😅 Yorumla Anonim1309 1 yıl @aanoonimmmmm oooo buradan brezilyaya kargoyla göndermeye kahve mi kalır jdjdjffj Yorumla aanoonimmmmm 1 yıl İban veriyorum kahve parası alayım çözümler bitmez bende sjsjsjsj Yorumla Anonim1309 1 yıl @aanoonimmmmm gönder gelsin fjfjfjf Yorumla aanoonimmmmm 1 yıl Beni engelletip kurtulmaya çalışıyor uyanık iban atıyor diye admine mi şikayet edeceksin beni 😅 sjsjsjsj Yorumla Anonim1309 1 yıl @aanoonimmmmm yok öyle önüme gelen herkesi şikayet etmiyorum, ama planım ortaya çıktı ya tehhh jdjdjffj Yorumla aanoonimmmmm 1 yıl Başka bahara kaldı Yorumla Anonim1309 1 yıl @aanoonimmmmm aynen öyle dedecik senin lattelerde uçtu gitti, kaybettin şansını jffjjff (zaten içme sen yaşlısın çarpıntı yapar 😂) Yorumla aanoonimmmmm 1 yıl Bedava latte baldan tatlıdır ücretsiz olduğu için sorun olmaz ( sen sağlıkçı değil misin sana güveniyorum ilk müdahale edersin hemen 😅) Yorumla Anonim1309 1 yıl @aanoonimmmmm aman dedem kalpten gidersin felan sonra çooook üzülürüm bak jfjfjfgj (sonrasında latteyi sana serum olarak damar yolundan veririm o iş bende 😉😅) Yorumla aanoonimmmmm 1 yıl Bağımlılık yapmasın sonra 😅 Yorumla aanoonimmmmm 1 yıl Damardan veriyor daha iyi çarpıntı yapıp daha hızlı gideyim diye 😅 Yorumla Anonim1309 1 yıl @aanoonimmmmm aaaaa ben öyle biriyim yani. Hic yaparmıyım öyle şeyler, hele ki sana jfjfjf (ben küçük bir kızım, zararsızım, zararsızımmmm😄😅) Yorumla
Sorucannn Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 87% 1 yıl Yani aklıma kimse gelmiyor senle içerdik 1 7 Yorumla goruncekadamlar3 1 yıl Bak bu güzel olurdu😎 Yorumla Sorucannn 1 yıl Demi sohbet muhabbet Yorumla goruncekadamlar3 1 yıl Kesinlikle öyle hava da güzel Yorumla Sorucannn 1 yıl Burada yağmurlu hava :/ Yorumla goruncekadamlar3 1 yıl Atla Ankara 'ya gel😄 Yorumla Sorucannn 1 yıl İnşallah bir gün tamamen gelirim Yorumla goruncekadamlar3 1 yıl İnşallah Yorumla
Begonvil28 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Tanımıyom kimseyi ama hoş bi kızla olabilir 1 1 Yorumla goruncekadamlar3 1 yıl Erkekler olmaz diyorsun : ) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
@aanoonimmmmm Latte sözüm var hala fjcjfjj
Aaaa ne kadar oldu söz vereli
Çok olmadı 1 ay felan anca olmuştur.
Aynı şehirde isen çok geç kalma
Arkadaşım oluyor kendisi de artık uğrarsa yaşadığım şehire tutarım sözümü 😅😂
Hımmm başka şehirde haklı olan sensin😄
Brezilyada yaşadığımı bilmiyor musun @Anonim1309 ordan nasıl geleyim kahve içmeye kargo ile sen gönder 😅
@aanoonimmmmm oooo buradan brezilyaya kargoyla göndermeye kahve mi kalır jdjdjffj
İban veriyorum kahve parası alayım çözümler bitmez bende sjsjsjsj
@aanoonimmmmm gönder gelsin fjfjfjf
Beni engelletip kurtulmaya çalışıyor uyanık iban atıyor diye admine mi şikayet edeceksin beni 😅 sjsjsjsj
@aanoonimmmmm yok öyle önüme gelen herkesi şikayet etmiyorum, ama planım ortaya çıktı ya tehhh jdjdjffj
Başka bahara kaldı
@aanoonimmmmm aynen öyle dedecik senin lattelerde uçtu gitti, kaybettin şansını jffjjff (zaten içme sen yaşlısın çarpıntı yapar 😂)
Bedava latte baldan tatlıdır ücretsiz olduğu için sorun olmaz ( sen sağlıkçı değil misin sana güveniyorum ilk müdahale edersin hemen 😅)
@aanoonimmmmm aman dedem kalpten gidersin felan sonra çooook üzülürüm bak jfjfjfgj (sonrasında latteyi sana serum olarak damar yolundan veririm o iş bende 😉😅)
Bağımlılık yapmasın sonra 😅
Damardan veriyor daha iyi çarpıntı yapıp daha hızlı gideyim diye 😅
@aanoonimmmmm aaaaa ben öyle biriyim yani. Hic yaparmıyım öyle şeyler, hele ki sana jfjfjf (ben küçük bir kızım, zararsızım, zararsızımmmm😄😅)
Yani aklıma kimse gelmiyor senle içerdik
Bak bu güzel olurdu😎
Demi sohbet muhabbet
Kesinlikle öyle hava da güzel
Burada yağmurlu hava :/
Atla Ankara 'ya gel😄
İnşallah bir gün tamamen gelirim
İnşallah
Tanımıyom kimseyi ama hoş bi kızla olabilir
Erkekler olmaz diyorsun : )
@enzofavara
Hiç kimse ile