- Bol köpüklü sade acı telveli kahvem ah bilsen kimlere hangi duygulara benzettim seni ben..☕

Kahve içince bı rahatlama hissi geldiğine göre terapi kahvesi olabilir, dert kahvesi olabilir keyif kahvesi içene de neşe olabilir yani iki üç durum ya neşeden içiliyor ya da kederden ortası yok.😂
Kahve beyincell uyuşturucu.
Bir ara birini işe alacaktım. Her şey tamamdı. Sonra araya oyun bozucu kişiler girdi. Bir yanda onun ailesi üyeleri, benim ailem de kişiler bırakmadı. Çoklu tehditlerle Onu o an almaktan vazgeçmek zorunda kaldım. Ona gelecek diye dünya kadar kahve ve kahve çeşitleri almıştım. O gelmeyince elemanlara dağıttık. Biliyorsun bizim insanımızı. Nerede bir iyilik, güzellik varsa o insanı dibe sokup kötülemek en büyük yaptıkları şey.
Kahve bana göre kahkahadır, her şeyin üzerini örter..
Mersi..
Rica..
Kahve huzur verir aşk verir
İçimi resetler beynimi açar
Cevap
13Cevap
benim için yalnızlık olurdu tabi ki de
Kahvenin çeşitlerine göre farklı kişilikleri duyguları olduğunu yansıttığını düşünüyorum kahve tek başına özü düşünülürse, biraz “depresif, düşünceli” demek daha uygun gibi
Sade acı bir kahve derin düşüncelere benziyor. Çünkü ne zaman sade ve acı bir kahve yaptıysam derin düşünce zamanıdır.
Bence kahve bir duygu olsa evlilik olurdu tarifi farklı emek isteyen bir durum
Sakızlı hemde kokulu bir tutku temas
Manik depresif
Benim için rahatlama duygusu olurdu
Üzüntü veya karamsarlık olurdu bence
Degişir di kişiye göre
Huzurlu bir melankoli
Beyni rahatlatıcı bir etki olurdu
Huzur.
Benim icim neşe 😇
Aşk olurdu
Aşk..