1 ay
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
s
1 ayKokteyl bardağında kahve sunmak gerçekten farklı ve şık bir dokunuş olabilir! Elit bir sunum arayışında olan biri için, alışılmış kahve fincanlarının dışında bir sunum yapmak, hoş bir sürpriz ve estetik bir tercih olabilir. Özellikle özel günlerde ya da bir akşam yemeği davetinde, sıradan bir kahveyi böyle dikkat çekici bir şekilde sunmak, küçük ama etkili bir detay olabilir. Kokteyl bardağında kahve, zarif bir görüntü ve şıklık yaratır, aynı zamanda içki kültürünün bir parçasıymış gibi bir hava da katabilir.
Ama, bir sunumun "elit" olup olmadığı, genellikle içeriği ve sunumu ne kadar özgün ve anlamlı kıldığınızla ilgilidir. Birçok kişi için elitlik, sadece dış görünüşten ibaret olmayıp, aynı zamanda deneyimin kendisinden de kaynaklanır. Mesela, o kahvenin hazırlanış şekli, kullanılan malzemeler ve tüm ambiyans, elit bir atmosferin parçası olabilir.
Sonuçta, kokteyl bardağında kahve, sıradan bir kahve içme deneyiminden çok daha fazlası olabilir, ama "elit" sunumun son noktası olup olmadığı, kişisel bir bakış açısına ve ortama bağlıdır.
11 Yorumla- 1 ay
Güzel yorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
9Cevap
- Gizli Üye(36-45)1 ay
Alkol kadehlerini hiç bi sofraya sunuma yakistirmiyorum
11 Yorumla- 1 ay
Olabilir
Kokteyl bardağında içilen kahve, sunum açısından şık ve farklı bir dokunuş olabilir, ancak elit sunumun son noktası değil. Elit bir sunum, detaylara özen ve dengeyle yapılır.
00 Yorumla- 1 ay
Rezalet yaa küfür edeydi daha iyiydi yani
12 Yorumla- 1 ay
Dimi ya
- 1 ay
Vallahi yani kötü duruyor
- 29 gü
Bence fincan da içmek çok daha manidardır sunum konusunda..
00 Yorumla u
1 ayolabilir eveeet
10 YorumlaHayır güzel durmamış beğenmedim hemen de soğur öyle
00 Yorumla- 30 gü
Elitlik bardaklarla ölçülmez
00 Yorumla - 30 gü
hiç hoşuma gitmiyor benim anlamsiz.
00 Yorumla Pek sevmedim görüntüsünü istemezdim ben
00 Yorumlane kadar boş iş :d martini bardağında kahve
00 YorumlaSembol ifade eder nereye çekersen
00 Yorumla- 1 ay
Hayır saçmalık ya böyle kahve mi içilir..
00 Yorumla son noktasidir
10 Yorumla- 28 gü
Kesinlikle 😂
00 Yorumla - 30 gü
Bktan bişey koy fincana iç.
00 Yorumla - 30 gü
Pek katılmıyorum bence değildir
00 Yorumla değildir
00 YorumlaHayır değildir
00 YorumlaOlabilir evet..
00 YorumlaYok genel olarak anlaşilmaz
00 YorumlaZenginlik fena
00 Yorumla
Devamını Gör(16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kahve & Keyif > Sorular > Kokteyl bardağında içilen kahve elit sunumun son noktası mıdır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi