Yeme & İçme Türk kahvesini nasıl içersiniz? 1yenimesaj Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 515 Yapay Zekaya Sor SadeOrtaŞekerli Hangisi? Güncellemeler1 yıl Süper soru 🖤 Türk kahvesini nasıl içersiniz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 20 kişi beğendi
Flankes1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Yeme & İçme konusunda 536 cevap paylaştı. Şekersiz ama bol köpüklü severim ben.Yanına bir de su, bazen minik bir çikolata iyi gider. 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Genelde orta şekerli Bol köpüklü bir kahve hazırlıyorum kendime 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Sade ya da az şekerli severim gadası 0 0 Yorumla
celeb2face Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl senelerdir sadeye alistirmaya calisiyorum kendimi ama gecen gun fark ettim ben kahveyi sekerli seviyorum ya. bundan sonra sekerli icicem 1 0 Yorumla
monania467_777033 Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Her zaman şekersiz içiyorum Türk Kahvesini 🌹☕❤️❤️❤️ 2 0 Yorumla
edding750 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 58% 1 yıl sade olunca kahvenin gerçek tadını hissediyorum önceleri şekerli içerdim bildiğin şeker kahve tadinin ağzına yapıyormuş 0 0 Yorumla
ıforyou_06 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Yanında lokum ya da çikolata varsa sade tercihimdir. Genel olarak sadeliği severim her konuda 0 0 Yorumla
ZorundamıyımEfsane Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Bol şekerli alabilir miyim ben lütfen. Ama vermeyeceksen boşuna sormasaydın vereceksin değil mi kahvemi. 0 0 Yorumla
KIZILİNKA Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Sabahları sade, akşamları orta… ruh halime göre. 🙂↔️ 0 0 Yorumla
Melih5441 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Türk kahvesininde çayında tadı sade ortaya çıkar sade içenler has kahvecidirler 0 0 Yorumla
Avukathsnım Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl 1 yemek kaşığı ve ufak fincanla hazırlanırmış 0 0 Yorumla
eleguneferidun Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl yanımda gülüşü ile beni benden alacak biri olmadan içmem. güzel bi kız olacak öyle içerim. 0 0 Yorumla
Bilinmeyen111111 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 1 yıl Sade tabikiTürk kahvesinin tadı şekerli olunca tadı alamıyorsun 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sade, orta, şekerli hiç fark etmez 0 0 Yorumla
u Cendere1910 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Sade severim ama bu aralar içmiyorum 0 0 Yorumla
Magic190530 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Orta şekerli de herkes güzel yapamıyor onu da 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl ortaa bol köpüklü cezvede yapılcak :) 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sade 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
Şekersiz ama bol köpüklü severim ben.
Yanına bir de su, bazen minik bir çikolata iyi gider.
Genelde orta şekerli
Bol köpüklü bir kahve hazırlıyorum kendime
Sade ya da az şekerli severim gadası
senelerdir sadeye alistirmaya calisiyorum kendimi ama gecen gun fark ettim ben kahveyi sekerli seviyorum ya. bundan sonra sekerli icicem
Her zaman şekersiz içiyorum Türk Kahvesini 🌹☕❤️❤️❤️
sade olunca kahvenin gerçek tadını hissediyorum önceleri şekerli içerdim bildiğin şeker kahve tadinin ağzına yapıyormuş
Tercihim sadeden yana 🫠
Yanında lokum ya da çikolata varsa sade tercihimdir. Genel olarak sadeliği severim her konuda
Bol şekerli alabilir miyim ben lütfen. Ama vermeyeceksen boşuna sormasaydın vereceksin değil mi kahvemi.
Sabahları sade, akşamları orta… ruh halime göre. 🙂↔️
Türk kahvesininde çayında tadı sade ortaya çıkar sade içenler has kahvecidirler
1 yemek kaşığı ve ufak fincanla hazırlanırmış
yanımda gülüşü ile beni benden alacak biri olmadan içmem. güzel bi kız olacak öyle içerim.
Orta şeker severim
Sade tabiki
Türk kahvesinin tadı şekerli olunca tadı alamıyorsun
Çok tüketmem ama sade içerim
nescafe severım
Kahve sevmem hiç icmedim
Sade arada bir orta şekerli
Sade, yanında da çikolata
Bol şekerli 😅
Yaparsan elinden bir sade içerim 😇
Sade severim...
Sade, orta, şekerli hiç fark etmez