Yeme & İçme Kahve içmeyi tek başına mı içmek istersiniz yoksa biriyle mi? kimmisbuayssse Takip Et Xper 7 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl 😆😍 Kahve içmeyi tek başına mı içmek istersiniz yoksa biriyle mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. biriyle severim tabi ki de 1 0 Yorumla
AdimEfe Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl yani tercihen kahve içmeyi tek başıma içmek istemem 1 0 Yorumla
narin6767 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 1 yıl Sevdiğin insanla kahve içmek iyidir Ama çay içmek bir başka 0 1 Yorumla kimmisbuayssse 1 yıl Daha çok kahveciyim ama sanırım daha samimi olduğum insanlarla çay içiyorum 😆😆 Yorumla
u sinem23__ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 545 cevap paylaştı. Genelde tek ama arkadaşlarla icmeyide severim. 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Yeme & İçme konusunda 335 cevap paylaştı. Tek başına içerim 1 0 Yorumla
simlilitavsan Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Fark etmez 0 1 Yorumla kimmisbuayssse 1 yıl Emin ol farkeder Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tek başına olsn 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
biriyle severim tabi ki de
yani tercihen kahve içmeyi tek başıma içmek istemem
Sevdiğin insanla kahve içmek iyidir
Ama çay içmek bir başka
Daha çok kahveciyim ama sanırım daha samimi olduğum insanlarla çay içiyorum 😆😆
Genelde tek ama arkadaşlarla icmeyide severim.
Tek başına içerim
Kahve sevmem kaçak Çay severim
Ben solo tüketebiliyorum.
Genelde tek içmeyi seviyorum.
Tek başına iyidir.
Asla yalnız başıma kahve içmem
İkiside iyi
Bazen tek bazen çift
Biriyle
Fark etmez
Emin ol farkeder
Tek başına olsn