Yeme & İçme Pazar kahveleri içildi mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor Pazar klasiğim temizlik sonrası tütsü yakar, yanında mis gibi türk kahvesi ve çikolata 🥰🥰😍 Pazar kahveleri içildi mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. afiyet olsun şu an içiyorum ama midem aşırı ağrıyor 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Niye u Barış_LonelyForever 1 yıl bilmiyorum aç karnına kahve içtiğimden olabilir Soran 1 yıl Alışık değilsin o zaman
ZorundamıyımEfsane Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Kahve bile yapacak kimsem yok. Şantiyede kalıyorum birazdan tekrar uyuyacağım uykumu kaçırır içersem de. 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Ahahaha uykun mu var ki Yorumla ZorundamıyımEfsane 1 yıl Gözlerim acıyor şu anda birazdan uyuyacağım 🤣 Yorumla Soran 1 yıl O zaman hiç içme kahve direk uyu Yorumla ZorundamıyımEfsane 1 yıl Benim uykum varsa kahve bile etkilemez 😅 Yorumla Soran 1 yıl 🤣🤣o zaman uyu Yorumla ZorundamıyımEfsane 1 yıl İzin verdiğin için teşekkür ederim çok naziksin 😂 Yorumla Soran 1 yıl Dalga gecme lütfen 🤣o anlamda demedim Yorumla ZorundamıyımEfsane 1 yıl Eğleniyoruz merak etme 😅 Yorumla
KinkyFurky7 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Afiyet olsun benim pazar günleri kahve içme huyum yoktur 😂 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Pazar günü tatil mi 🤣 kahveye Yorumla KinkyFurky7 1 yıl Evet hafta içi çok fazla içiyorum zaten sabahları kendime gelebilmek için o yüzden pazar vücudumu rahat bırakıyorum 😂 Yorumla Soran 1 yıl Bence de kahveye tatil yaptırıyon 🤣 Yorumla KinkyFurky7 1 yıl Onunda hakkı 😂 Yorumla
Carvel Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Eline sağlık :D daha içmedim 1-2 saat sonra içerim galiba 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Şimdiden afiyet olsun Yorumla Carvel 1 yıl Önce sana afiyet olsun :D Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Bugün Salı alooooo, önümüze getirmeyin geçmiş soruları 0 0 Yorumla
Besiktas7834 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl İcemedim , Bugün gittiğim dördüncü düğün 😪 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Naptın 🤣kendine eş mi arıyon düğünde Yorumla Besiktas7834 1 yıl Hahaha yok daha neler , eş dost akraba müşteri vs halt varmış gibi hepsi evleniyor 😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Bugün mu hepsi de Yorumla Besiktas7834 1 yıl Hiç sorma ya 8’dk sonra nikah var ve ben yoldayım henüz shshsh Yorumla Soran 1 yıl Ahahhaha bugun ne oluyor böyle millet kudurmuş gibi hepsi de bugun evleniyor Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 320 cevap paylaştı. O ne biçim köpük be 🤯🤯🤯 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Nesi var Yorumla frankejstan013 1 yıl Nesi yok ki güzellik gösteriş huzur var yeminle kokusunu hissettim 🥰🥰💐 Yorumla
Bırısıste2716 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Tam da yapıyordum kahvemi 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Afiyet olsun kolay gelsin Yorumla Bırısıste2716 1 yıl Teşekkür ederriişm sana da afiyet olsun 🥰 Yorumla
Kupid Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Evvet az once bitirdim 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Afiyet olsun Yorumla Kupid 1 yıl Sana daa Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. İcilsn 0 0 Yorumla
ƊØLƲNÂƳ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 302 cevap paylaştı. Pazar çayı içildi.. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl O da güzel Yorumla
Gökçeee03 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl Kahve faslına geçemedim hâlâ 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ne zaman Yorumla
Bango_Skank Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kahve içmeyi sevmem 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Sana çay o zaman Yorumla
u sinem23__ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 545 cevap paylaştı. Ictim😇 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Yoo çay içtik daha kahveye var 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Kahve ne zaman Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 3 gibi Yorumla Soran 1 yıl Güzel Yorumla
Yselog Takip Et Xper 1 Yaş: 33 1 yıl Limonlu çay içtim 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Limonlu çay mi Erzurumlu nusun Yorumla Yselog 1 yıl Hayır izmirliyim Yorumla Soran 1 yıl Kutlama çayı diyorlar ya ondan dedim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
afiyet olsun şu an içiyorum ama midem aşırı ağrıyor
Niye
bilmiyorum aç karnına kahve içtiğimden olabilir
Alışık değilsin o zaman
Kahve bile yapacak kimsem yok. Şantiyede kalıyorum birazdan tekrar uyuyacağım uykumu kaçırır içersem de.
Ahahaha uykun mu var ki
Gözlerim acıyor şu anda birazdan uyuyacağım 🤣
O zaman hiç içme kahve direk uyu
Benim uykum varsa kahve bile etkilemez 😅
🤣🤣o zaman uyu
İzin verdiğin için teşekkür ederim çok naziksin 😂
Dalga gecme lütfen 🤣o anlamda demedim
Eğleniyoruz merak etme 😅
Afiyet olsun benim pazar günleri kahve içme huyum yoktur 😂
Pazar günü tatil mi 🤣 kahveye
Evet hafta içi çok fazla içiyorum zaten sabahları kendime gelebilmek için o yüzden pazar vücudumu rahat bırakıyorum 😂
Bence de kahveye tatil yaptırıyon 🤣
Onunda hakkı 😂
Eline sağlık :D daha içmedim 1-2 saat sonra içerim galiba
Şimdiden afiyet olsun
Önce sana afiyet olsun :D
Bugün Salı alooooo, önümüze getirmeyin geçmiş soruları
İcemedim , Bugün gittiğim dördüncü düğün 😪
Naptın 🤣kendine eş mi arıyon düğünde
Hahaha yok daha neler , eş dost akraba müşteri vs halt varmış gibi hepsi evleniyor 😂😂
Bugün mu hepsi de
Hiç sorma ya 8’dk sonra nikah var ve ben yoldayım henüz shshsh
Ahahhaha bugun ne oluyor böyle millet kudurmuş gibi hepsi de bugun evleniyor
O ne biçim köpük be 🤯🤯🤯
Nesi var
Nesi yok ki güzellik gösteriş huzur var yeminle kokusunu hissettim 🥰🥰💐
Tam da yapıyordum kahvemi
Afiyet olsun kolay gelsin
Teşekkür ederriişm sana da afiyet olsun 🥰
Evvet az once bitirdim
Afiyet olsun
Sana daa