Evet ben bunu herkese söylüyorum zaten Ama herkese her kahve üstünde yeni bir fincan al demiyorum Bir tane fincan varsa al ya da evde varsa onu kullan Her zaman onu kullan galiba senin Bir hobin var ya da hobin oluştu sürekli beyaz fincan gördün mü onları satın almak istiyorsun😊😊😊
Çok fazla kahve içmeyin o zaman dediğim gibi kahve içebilirsiniz problem değil ama her içtiğiniz kahveyi kapatmayın haftada bir kapatın veya 2 haftada bir o zaman daha güzel ve sağlıklı olacaktır Ama hobiniz güzel Umarım ben de bir gün size hediye veririm hobilerinizle koleksiyonu içerisinde saklarsınız benim hediyemi de😊😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben cok seviyorum almayi ama 2li alirim sosyal medyaya da atmiyorum ama cok zevkli surekli kahve iciyorsan tek o beni mutlu ediyor
Siz benim hanımın çeyizi görün 12 tane sürahisi var
Oooo 12 mi 🤣🤣🤣 gelin evindeki o pahalı su takımları aklıma geldi.
O turuncu fincanlar var hacdan gelen
Değil tabi abartıya gerek yok
Herkesin zevki farklı tabi
Senin sayende ev beyaz fincan doldu, desenli de alamiyorum annem surekli fincan aliyorsun bari guzel bir sey al diyor 😅😂
Ben ne yaptım ki 😊😊valide sultan ne diyorsa haklıdır desenli al sende 😊
Sen beyaz desensiz olmali diyorsun ya en son bunu almistim tukenmis bile ama beyaz 😄
www.trendyol.com/.../kahve-bana-iyi-gelecek-yaralarimi-saracak-krem-turk-kahvesi-fincani-hediye-seramik-turk-kahvesi-fi-p-368273881
Evet ben bunu herkese söylüyorum zaten Ama herkese her kahve üstünde yeni bir fincan al demiyorum Bir tane fincan varsa al ya da evde varsa onu kullan Her zaman onu kullan galiba senin Bir hobin var ya da hobin oluştu sürekli beyaz fincan gördün mü onları satın almak istiyorsun😊😊😊
Ben her ictigim kahveyi kapattigim icin beyaz aliyorum surekli aynisindan icince de sıkılıyorum ondan hobim oldu gercekten 😅
Çok fazla kahve içmeyin o zaman dediğim gibi kahve içebilirsiniz problem değil ama her içtiğiniz kahveyi kapatmayın haftada bir kapatın veya 2 haftada bir o zaman daha güzel ve sağlıklı olacaktır Ama hobiniz güzel Umarım ben de bir gün size hediye veririm hobilerinizle koleksiyonu içerisinde saklarsınız benim hediyemi de😊😊
Hayattaki tek mutlulugum olunca her gun kapatiyorum ama haklisiniz tesekkur ederim umarim ben de size sütlac yollatabilirim bir gun ☺️
Teşekkür ederim çok naziksiniz ama bugün kendime malzemeleri aldım ve yapıp Kendi işimi kendim göreceğim yine de ince düşünceniz için teşekkür ederim
Ne demek uzuldum ama afiyet olsun
Teşekkür ederim sağolun 🥰🥰
Rica ederim 🙏🌺
Çok naziksiniz 🥰🥰
Sosyal. medya gorgusuzluhu iyice ayyuka cikardi
@yolcu3434 görmem isler
@Yaseminze bu artık terbiyesizlihe döndü olan var olmayan var millet artık sanal bir hayatın sahteligine kapılmış durumda
Koleksiyon yaparm
Saçmalık
Yokkk