Alışveriş & Hediyeler Farklı farklı kahve makineleri almak fazla mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Türk kahvesi makinesiFiltre kahve makinesiEspresso kahve makinesi Farklı farklı kahve makineleri almak fazla mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Sahil06 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 93% +1 yıl Büyük Kahve otomatı al madem 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bencdr anca paklar beni Yorumla
kuralsız373 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 87% +1 yıl Kadınlara gerçekten bişey kalmadı Kahve makinesi Çay MakinesiBulaşık makinesiÇamaşır makinesi Elektrikli süpürge 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Çamaşırı sen yıka Yorumla kuralsız373 +1 yıl Yıkarım Yorumla heyyMelis +1 yıl zaten bunları yapmayalım diye var ya Yorumla kuralsız373 +1 yıl @heyyMelis Aynı şeyi söyledim aslında Yorumla heyyMelis +1 yıl galiba benim beyin durdu kusura bakma bu aralar Yorumla kuralsız373 +1 yıl Estağfurullah iyi misin bir sıkıntınmi ar? Yorumla heyyMelis +1 yıl yok ya öylesine dedim bir şey sadece uykumu tam alamadımmı oluyor Yorumla kuralsız373 +1 yıl @heyyMelis günaydın o halde prenses hanım 😊 Yorumla heyyMelis +1 yıl teşekkürler prens bey Yorumla kuralsız373 +1 yıl @heyyMelis 😊🙏🏻🌹 Yorumla
-php- Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl bunları yapan tek makina almak daha mantıklı değil mi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bunları yapan tek makine yok maalesef olsa öyle alırım Yorumla -php- +1 yıl var Yorumla Soran +1 yıl Hangi marka Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Diğerlerini anlarım da türk kahvesi bence gereksiz. Cezveye su kahve şeker koy yap yani. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynn bencede zaten kendi pişiyor sonra fincana koyuyorsn bende senn gibi düşünüyotum Yorumla
napcaksnnicki Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Evde kendim yaparım saçma bunlar 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yapcan Yorumla napcaksnnicki +1 yıl Yapılır bir şekilde bulaşık makinesi olmadan önce de elimizde yıkıyorduk teknoloji gelişti hepsinin makinesi var ama masraf boşuna Yorumla
Darknessonshadow Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 83% +1 yıl Bir sürü var cidden 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gerçektrn mi Yorumla Darknessonshadow +1 yıl Evet Yorumla
Self_destruct Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Kumda pişir? 1 1 Yorumla TheTomCruise +1 yıl En iyisi :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Büyük Kahve otomatı al madem
Bencdr anca paklar beni
Kadınlara gerçekten bişey kalmadı
Kahve makinesi
Çay Makinesi
Bulaşık makinesi
Çamaşır makinesi
Elektrikli süpürge
Çamaşırı sen yıka
Yıkarım
zaten bunları yapmayalım diye var ya
@heyyMelis Aynı şeyi söyledim aslında
galiba benim beyin durdu kusura bakma bu aralar
Estağfurullah iyi misin bir sıkıntınmi ar?
yok ya öylesine dedim bir şey sadece uykumu tam alamadımmı oluyor
@heyyMelis günaydın o halde prenses hanım 😊
teşekkürler prens bey
@heyyMelis 😊🙏🏻🌹
bunları yapan tek makina almak daha mantıklı değil mi
Bunları yapan tek makine yok maalesef olsa öyle alırım
var
Hangi marka
Diğerlerini anlarım da türk kahvesi bence gereksiz. Cezveye su kahve şeker koy yap yani.
Aynn bencede zaten kendi pişiyor sonra fincana koyuyorsn bende senn gibi düşünüyotum
Evde kendim yaparım saçma bunlar
Nasıl yapcan
Yapılır bir şekilde bulaşık makinesi olmadan önce de elimizde yıkıyorduk teknoloji gelişti hepsinin makinesi var ama masraf boşuna
Yoo az bile almışsın ya
Filtre gereksiz
Bir sürü var cidden
Gerçektrn mi
Evet
Bence alın
fazla bence
sütlü kaaave
Kumda pişir?
En iyisi :D