Yeme & İçme En çok sevdiğiniz kahve türü hangisidir? wasty998 Takip Et Xper 4 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor En çok hangi kahveyi tercih edersiniz? Şekerli kahveyi mi daha çok seversiniz, şekersiz mi?Benim en sevdiğim latte olabilir. latte cappuccino americano Türk kahvesi diğer Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç En çok sevdiğiniz kahve türü hangisidir? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. hepsini severim 0 0 Yorumla
lino1025 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Zifte kaçan çok az sütlü şekersiz kahve seviyorum. Çok ihtiyaç duymadığım zaman kahve içmem zaten, çay daha güzel geliyor 0 0 Yorumla
Tʜᴇ_Bʟᴀᴄᴋᴍᴀɴ Takip Et Guru Yaş: 101 , eic 100% 1 yıl Latte, cappucino ve türk kahvesi sevmeme rağmen son zamanlarda americano içer oldum 😂 0 1 Yorumla wasty998 1 yıl amerıcano ıcemıyorum bende 😂 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Sütlü şekerli Türk kahvesini çok çok çok severim, seviyorum, hatta yapsam mı ki kendime birazdan 0 0 Yorumla
yaralıdavsan Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl sabah türk kahvesi viski 1 fincan küçük ayılmam için yeterli 0 0 Yorumla
Fahriye07 Takip Et Xper 2 Yaş: 31 1 yıl Ben Soguk Kahve müthis severim. Ama Türk Kahvemi az sekerlide cokk severim. Ama nescafe öyle 3ü1 öyle sevmiyorum tadi hic iyi degil. Ve disaridan Latte ve Cappicino severim. 0 0 Yorumla
cinselgerilim Takip Et Xper 4 Yaş: 31 1 yıl Latte seviyorum bn birde mocha 0 2 Yorumla wasty998 1 yıl americano sever misin Yorumla cinselgerilim 1 yıl Denemedm hc Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sütlü kahve 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sade olsunda 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
hepsini severim
Zifte kaçan çok az sütlü şekersiz kahve seviyorum. Çok ihtiyaç duymadığım zaman kahve içmem zaten, çay daha güzel geliyor
Latte, cappucino ve türk kahvesi sevmeme rağmen son zamanlarda americano içer oldum 😂
amerıcano ıcemıyorum bende 😂
Sütlü şekerli Türk kahvesini çok çok çok severim, seviyorum, hatta yapsam mı ki kendime birazdan
sabah türk kahvesi viski 1 fincan küçük ayılmam için yeterli
Ben Soguk Kahve müthis severim.
Ama Türk Kahvemi az sekerlide cokk severim. Ama nescafe öyle 3ü1 öyle sevmiyorum tadi hic iyi degil.
Ve disaridan Latte ve Cappicino severim.
Latte seviyorum bn birde mocha
americano sever misin
Denemedm hc
Soğuk kahve favorimm
Sütlü kahve
Espresso
Americano favorim
Latte
Sade olsunda