Yeme & İçme En sevdiğiniz kahve türü nedir? Sherlock1907 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Vanilyalı cappucino hastası olduğum doğrudur.Strasbourg dan da herkese selamlar En sevdiğiniz kahve türü nedir? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. fark etmez.. 0 0 Yorumla
m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 8 ay Uzun zamandır ice latte içiyorum vanilya şurubu falan ekletemiyorum 0 3 Yorumla Sherlock1907 8 ay Niye ekletemiyorsunuz hanımefendi paranız mı yok? Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 8 ay Ahshshsh hayır hoşuma gitmiyor 😄 kahvenin netliğini bozuyor Yorumla Sherlock1907 8 ay Hmm bende sandım paranız yok yoksa burs verirdim size yani Yorumla
Korıdorlar Takip Et Master Yaş: 45 , eic 88% 8 ay Hiç biri kahvenin her türlüsü ve süt içmiyorum 🙂 0 0 Yorumla
Zekai_kirişçi Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% 8 ay Kahveci Hıdır abiden selamlar. Türk kahvesi içiyoruz 0 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 489 cevap paylaştı. Türk kahvesi seviyorum 1 1 Yorumla Sherlock1907 8 ay Bende severim türk kahvesini Yorumla
benimbuderdiiim Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 8 ay Bu aralar Türk kahvesi 0 3 Yorumla Sherlock1907 8 ay Soğuk havada dışarda içmek güzel oluyor kahveyi Yorumla benimbuderdiiim 8 ay Katılıyorum kulağında guzel bir müzik ve elinde kahven ile daha da güzel oluyor Yorumla Sherlock1907 8 ay Aynen öyle ben genelde teras cafelerinde yaparım bunu yağmurlu soğuk bir havada güzel oluyor Yorumla
Gizli Üye (25-29) 8 ay Dünyanın en güzel şehri olabilir strasbourg 0 1 Yorumla Sherlock1907 8 ay Bencede öyle yeni geldim bende 1 aydır burdayım ama bu kadar güzel ve eğlenceli bir şehir görmedim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
fark etmez..
Uzun zamandır ice latte içiyorum vanilya şurubu falan ekletemiyorum
Niye ekletemiyorsunuz hanımefendi paranız mı yok?
Ahshshsh hayır hoşuma gitmiyor 😄 kahvenin netliğini bozuyor
Hmm bende sandım paranız yok yoksa burs verirdim size yani
Hiç biri kahvenin her türlüsü ve süt içmiyorum 🙂
Kahveci Hıdır abiden selamlar. Türk kahvesi içiyoruz
Türk kahvesi seviyorum
Bende severim türk kahvesini
Aynı Benimkide reis
Bu aralar Türk kahvesi
Soğuk havada dışarda içmek güzel oluyor kahveyi
Katılıyorum kulağında guzel bir müzik ve elinde kahven ile daha da güzel oluyor
Aynen öyle ben genelde teras cafelerinde yaparım bunu yağmurlu soğuk bir havada güzel oluyor
Filtre harici içmiyorum
Kahve sevmem meyveli şeyler severim 🦭
Dünyanın en güzel şehri olabilir strasbourg
Bencede öyle yeni geldim bende 1 aydır burdayım ama bu kadar güzel ve eğlenceli bir şehir görmedim
Türk kahvesi
Soğuk kahve
Sade Türk kahvesi