Konu ne olursa olsun eğer kadın seviyorsa, her şekilde sabreder mi? Yapılan hatalar bir kadınım sevgisini azaltamaz mı? Kadınlar bu kadar fedakâr mı?#kadınolmak #minnnak
"Bir kadın yalnızca sevdiği adama yüzlerce kez şans verir" diyorlar. Gerçekten böyle mi? Kadınlar bu kadar fedakâr mı?
Seven kadin sans verir anlayana tabi. bunun kiymetini degerini bilene. sevince gurur olmaz çünku. kadinlar kacmayi degil sonuna kadar savasmayi en azindan sans verip sonuna kadar gitmeyi isterler. ilerde yapmadiklarina pisman olmamak icin. affetmek gücsuzluk degil aksine bir erdemdir. ama affetmenin de bazi sartlari vardir.
Seven ve kaybetme korkusu taşıyan herkes fedakardır kadın da erkek de. Ama suistimal sayısı affedildikçe artıyorsa, verilen toleransın değeri bilinmiyor ve kullanılıyorsa artık sevgi azalır. Kadınlar şu meselede iyidirler, çok güzel severler ama çok da güzel unuturlar.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Saf ve seven kadın onun yaptığı boku bile bilmez. Aşk olan kişi eni de sonunda affetcek Aşırı seven en fazla 5 hata Seven en fazla 3 haya Hoslanan flört 1 hata da siler
durum şu ki erkek kadın ilişkisi karşılıklı bir ilişkidir. dolayısı ile tek taraflı birsey olmaz. malesef ülkemizde Hep kadın verici taraf erkek alıcı. Erkek armut pis ağzıma düş ÇÜ. ama bunlar karşılıklı olunca değer kazanır. diğer türlü değer kazanmaz verici olan taraf kül kedisine döner sadece o kadar. .
Oldu o halde, yüzlerce şansı olduğunu anlayan adam, binlerce hata yapıp, sonun da affedileceğini bildiği için, hataların dan ders almasın, hiçbir şey olmamış gibi devam etsin hayatına
o artık diğer tarafın hatalarını kabullenmek olur. bir kere şans verirsen her zaman aynı hata da tekrarlanır bence. velhasıl ben ikinci şansı bile vermezdim.
ewt kadinlar sewdigi adama yuzlerce defa sans veriri kendisini aldattigini bildigi halde yine donse sans veriri sevmedigini bilse yine donse sans veriri ama bir yerde tukenir ben tukendim 👊
O kadar doğru ki, bende fedakarlığın dibi bir insanım ama artık omuzlarıma o yük, yüreğime o hüzün çok ağır geliyor, bir gün sessiz sakin bir şekilde terk edeceğim ama sevgimin bitmesi lazım.
hayır sanmam.. kadın şans veriyorsa mutlaka önemli bir sebebi vardır.. ya çocukları vardır ya da çaresizdir ve gidecek yeri yoktur. bir ihtimal de ona ona tek taş alabilen sevdiği adam vardır.
Eğer adam o sevgiyi hak etmiyor ve sırf senden kaçtıkça kovalayan konumuna düşüyorsan o kadın fedakar değil salaktır. Değecek bir adamdan eğer, senden değerli hiç bir varlık yok sayın baayan.
sadece 1 kere şans veririm 2. ye ne kadar sevsem bile vermem
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben 3 kere şans verdim yani 4 kez başladık ilişkimize. 2 yıl ilişkimizin ardından aldatıldım sonuç gelse hayır derim bir daha gelse yine hayır derim ama 3. kez gelse sanırım yine bu hataya düşerin
Erkekler de aynını yapar. Ama bence hoş değil. Çünkü beni kimse sevip de yüzlerce şans vermedi 😂😂😂 Hep tekirim diye bunlar. Bir Scottish Fold olsam fiiiiyyuuuu 😂
erkekler şöyle şeylere inanmıyon yok seviyomuşda şans veiyomuşda bir güçlü özelliğiniz vardır bırakmak istemiyodur ondan şans verir. sevme mevme hikaye
Ana Sayfa > Kadınlar Günü > Sorular > "Bir kadın yalnızca sevdiği adama yüzlerce kez şans verir" diyorlar. Gerçekten böyle mi? Kadınlar bu kadar fedakâr mı?
En İyi Cevaplar