Sevgilimin arkadaşı?

Ben bir ev kızıyım. Evden asla dışarı çıkmam sadece sevgilimle buluşurum. Önceliğim her zaman sevgilim. 2 senelik ilişkim var. Ben yapsam sorun olacak şeyleri o yapıyor. Geziyor İzmire gidiyor. En yakın arkadaşıyla benimle yapmadığı planları yapıyor. Büyük bir eksiklik hissediyorum. Onu kısıtlamam kendine ait bir hayatı olduğunu her zaman söylerim anlayışla yaklaşırım. Ama bu kavgamızda bana bıktım gittiğim yere sorun yapmandan dedi. Kendi de biliyor benim ona sesimi çıkarmadığımı ama kendini savunma mekanizması oluşturuyor. Haksız çıkmak ona göre değil. Her zaman haklı olmak istiyor. Arkadaşı ne derse onu yapıyor şunu alalım bunu yapalım vs. Benimle yapmadığı planları güzel şeyleri arkadaşıyla yasıyor. Paylaşacak bir arkadaşım olmadığı için burada paylaşıyorum. Herkese güzel günler diliyorum. Sizce ben ne yapmalıyım kendimi çok çaresiz ve çıkmazda hissediyorum. Yıpranmış hissediyorum. Ağlamaktan kendimi bile göremiyorum. Çünkü ona değer veriyor ilk günden bu yana sevgimde aşkımda eksik hissetmiyorum. Cevap verirseniz mutlu olurum.
Sevgilimin arkadaşı?